DN fortsätter att vaccinationschockera svenskar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 15 januari 2011
- NewsVoice redaktion

Vaccinationshetsandet ser inga gränser

DN varje år fullkomligen sprutar ut artiklar med syftet att skrämma svenskar till vaccination. Antalet fall av svininfluensa ökar kraftigt, skriver Pea Nilsson den 15 januari 2011 i DN, som citerar Annika Linde, statsepidemiolog vid Smittskyddsinstitutet:

”Vi har tre influensastammar som cirkulerar samtidigt. Vi har inte haft någon liknande situation sedan 1957 och vi vet inte var det tar vägen”.

Samtidigt förekommer ingen kritisk granskning av miljardindustrin som ligger bakom och kör kontinuerlig lobbying mot det skolmedicinska samhället och regeringar. Sverige köpte skadliga vaccin för 1,2 miljarder kronor hösten 2009. Flera svenskar dog strax efter sprutan. Ett otal personer har drabbats av narkolepsi. Man har erkänt att skvalen är skadligt genom att utesluta ämnet i kommande leveranser.

Bästa vaccination mot influensa är i själva verket extra dos av AD-vitamin enligt forskning. Sedan jag började äta oljekapslar med AD-vitamin varje dag har i princip alla förkylningar försvunnit. Ett annat sätt att undvika influensor är att aldrig vaccinera sig mot influensor eftersom man då tränar kroppens immunförsvar att bli starkare och starkare.

Jag har inte vaccinerat mig på 15 år och är sällan sjuk tack vare AD-vitamin och ett naturligt utvecklat immunförsvar. Låt förnuftet vinna över miljardindustrins intressen.

Läs mer

Japansk studie visar att Vitamin-D minskade influensarisken med 58%

D-vitamin reducerade förkylningar med 75%

Vaccin mot svininfluensa skapar en enorm marknad för vissa läkemedelsbolag

Svininfluensa besegrades med vitamin C

Så här lurade vaccinationsindustrin skolmedicinen och världen

Läkemedelsindustrin mörkar – Domstol fastslog vaccinskador

Vitamin D better than vaccines at preventing influenza

Health: Seasonal flu vaccines increase risk of flu, stunned scientists discover

Donera till NewsVoice

Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *