27 Jan, 2015

Film: The God Within – exposing the false philosophy of modern science

Mike Adams: This mini-documentary by Mike Adams the Health Ranger exposes the false philosophy underpinning most of modern science. It explains why science is rooted in evil and destruction while harming life on our planet: GMOs, vaccines, psychiatric drugs, nuclear weapons — they’ve all been pursued and promoted under the brand of ”science.” And yet, shockingly, modern scientists do not believe human beings are conscious beings. They claim we are all just ”biological robots” which provides the philosophical pretext for genocide. See more at www.NaturalNews.TV

silenced science

 

ANNONSER

ECT elchocker Södersjukhuset Maxicom elchocker-barn-140x165-px

Vad du kan göra för att skapa förändring

  • Om du gillar en artikel på NewsVoice, dela den på Facebook eller skriv ut och lägg i fikarummet på jobbet.
  • Skriv en debattartikel för NewsVoice som förslagsvis är lösningsorienterad.
  • Bli en whistleblower. Kontakta NewsVoice genom att skriva en text om vad du vill berätta om. Spara ned den på en USB-sticka och skicka till NewsVoice, Typografvägen 4, 126 53 Hägersten.
Regler för kommentarsfältet nedan
Du har personligt ansvar för vad du skriver. Nedsättande kommentarer raderas. Max 1500 tecken (ca 300 ord) utan mellanslag inräknade. Max tre externa länkar. Läs mer om reglerna.
About Mike Adams

Mike has founded NaturalNews.com, an online news source covering all areas of personal and planetary wellness from nutrition to renewable energy. He has written thousands of articles and built a following of over 800,000 people across the globe.

Kommentarer

  1. Allt som har en början har ett slut !

  2. Robin says:

    Haha! jag var lite överförsfriskad igår och hamnade i en diskussion om detta ämne, vann såklart eftersom gammal osann fakta aldrig kan mäta sig med äkta färsk information som tagits fram oberoende, men men admin kan ta bort den förra kommentaren om du tycker den är opassande; Btw underbar sajt, jag uppskattar vad ni gör för den sanna vetenskapen.
    VoFs going down, and im laughing all the way to the ”ättestupa” ;D

Kommentera / Comment