9 KOMMENTARER

 1. Du har i princip avslöjat den likriktade rörelsen. Bra artikel, Tack!
  Vad som är aktuellt är hur man avfärdar dålig energi, dåliga tankar 🙂
  Ja ignorera kan vara en väg, fylla på med positiv energi är bättre och verkfullt.
  Tack för bra artikel!

 2. Önskar jag hörde ett utlåtande av Perra J t.ex, eller RM eller andra som haft så underbar bra koll på livet eller existensen.

 3. Hej ruben. Upplevs jag ha sådan underbar koll? Eller är du ironisk? Om du vill ha sakkunskap från en auktoritet på området, så hänvisar jag dig till Robert Hahn. Jag tror du känner till honom.
  Jag har ingen vetenskaplig grund bakom det jag säger. Jag tar min inspiration från källor som t ex Eckhart Tollle, Neale Donald Walsch, Kim Michaels, Walter Veith, David Icke (därmed inte sagt att jag följer någon av dessa bokstavligt) plus livserfarenhet, och litteratur, som Shakespeare och Tao Te Ching.

 4. Ha ha! Tack Perra J. Nej inte ironisk.
  Jo du har nog bra koll. Håller med om Robert Hahn att där finns sakkunskapen. Jag har läst alla hans och hans frus böcker och de är mäktiga. Har sett dina kommentarer i en del sammanhang och tycker de är helt underbart sanna. Den Gud man normalt dyrkar är kanske inte på riktigt. Det finns något viktigare…..

 5. Instämmer helt i Rubens kommentar angående Perra J…

  Någon mer religiös människa än Christer Sturmark är svår att finna i samhällsdebatten.
  Han bevisar sannerligen tesen att ”vad vi motsätter oss växer allt starkare”.

  Något jag själv upplever som tämligen meningslöst är att gå i debatt med personer som dessa – då de enbart präglas av dualistiskt tänkande. Personer i ”religiösa” organisationer har en dualistisk världsbild. Och den går inte att bemöta intellektuellt. För intellektet är också en aspekt av oss där egot kliver in.

  Men jag vill se den stora bilden; varför driver de här hobbyföreningarna EXPO, VoF och Humanisterna sina kränkningskampanjer – VEM står bakom dem. För de är ju inget annat än marionetter.

  /Fredrik

 6. Fredrik… bakom det hela så finns karma, och de gamla krafterna, demoniskt, djinns och aliens och det där. Bakom elitens ryggar är dom. Eisenhower visste, och sa en del, och sedan var det för sent. Bara för att folk ser mänskliga ut så behöver de inte vara det.

  Det här pervosamhället är inget ”human society”.

 7. Jag anser att det är på sin plats att lägga till Anna Bäsén samt hennes sambo-partner-fotograf Robban till VoF och gänget kring Christer Sturmark. Det råder enligt min uppfattningen ingen tvivel om att dessa sitter i samma båt och utgör den svenska skeptikerrörelsens frontfigurer och operativt utsända.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here