10 Okt, 2015

CNN: Call it a comeback for Assange? Maybe

Julian Assange  accused banks of blockading WikiLeaks and that journalists have become ladder climbers and must be held to greater account, and that there is a ”new McCarthyism” in the United States. Assange says WikiLeaks’ next ”battle” to make sure governments and corporations cannot use the web as a surveillance tool.

CNN: ”On Thursday, 287 documents appeared on the WikiLeaks site about the global surveillance and arms industry. The dump provided many documents to mine, and it’s still unclear what they might all mean. The Washington Post and other outlets called it a comeback for the site and for WikiLeaks founder Julian Assange.”

Swedish officials have said that the sex crime case has nothing to do with WikiLeaks. But Assange discard that allegation.

Read more

 


SKIPPA GOOGLE!


Vad du kan göra för att skapa förändring

  • Om du gillar en artikel på NewsVoice, dela den på Facebook eller skriv ut och lägg i fikarummet på jobbet.
  • Skriv en debattartikel eller insändare för NewsVoice.
  • Bli en whistleblower. Skriv en text och bifoga underlag. Lägg allt på en USB-sticka. Skicka den till NewsVoice, Typografv. 4, 126 53 Hägersten.

Regler för kommentarsfältet nedan: Du har personligt ansvar för vad du skriver. Nedsättande kommentarer raderas. Max 1500 tecken (ca 300 ord) utan mellanslag. Max tre externa länkar. Mer om reglerna
About Redaktören

Torbjörn Sassersson är redaktör för NewsVoice. Han har en bakgrund som miljökonsult, PR- och kommunikationskonsult, journalist, debattör och opinionsbildare. Torbjörn har en fil kand inom naturvetenskap från Stockholms universitet påbyggd med utbildningar inom webbmedia, CMS och journalistik.

Kommentera / Comment