3 KOMMENTARER

 1. Frågan är om inte hotet mot yttrandefriheten är större från vissa storbolag, än från vissa politiska extremistgrupper?

 2. Jag tycker du ska ha tvåspråkig, engelska och svenska. Så att man kan välja genom att trycka på en flagga för Sverige och USA.

  Det är viktigt som du säger att den är svensk, då vi behöver en alternativ tidning för oss i Sverige som vi kan ta del av. Samtidigt är det viktigt att expandera och nå andra med, men där finns det också en hel del amerikanska alternativa medier också.

  Sikta på två språk.

  ”I de flesta fall belönas endast de som vill passa in och lydigt arbeta för kapitalet oavsett vad. Vi tränas i att hämma de moraliska och humanistiska kvaliteterna i oss”

  Dagens sanning.

 3. Ja så sant!

  Vi tränas i att hämma de moraliska och humanistiska kvaliteterna i oss. Det är som Jan Guillou säger: ärligheten varar längst för den slits minst.

  Men någon dag skall det ändras får man väl tro?

  Många vill försöka vara ärliga även när det gör ont ibland och det håller i längden tror jag. Man känner igen sig, när någon vill det som är vår innersta vilja hur kontroversiellt det ibland kan verka vara på ett ytligt plan.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here