4 Okt, 2015

Antarctica’s Ice Being Eaten Away From Below

Antarctica

Data collected from a NASA ice-watching satellite reveal that the vast ice shelves extending from the shores of  western Antarctica are being eaten away from underneath by ocean currents, which have been growing warmer even faster than the air above.

Läs mer


SKIPPA GOOGLE!


Vad du kan göra för att skapa förändring

  • Om du gillar en artikel på NewsVoice, dela den på Facebook eller skriv ut och lägg i fikarummet på jobbet.
  • Skriv en debattartikel eller insändare för NewsVoice.
  • Bli en whistleblower. Skriv en text och bifoga underlag. Lägg allt på en USB-sticka. Skicka den till NewsVoice, Typografv. 4, 126 53 Hägersten.

Regler för kommentarsfältet nedan: Du har personligt ansvar för vad du skriver. Nedsättande kommentarer raderas. Max 1500 tecken (ca 300 ord) utan mellanslag. Max tre externa länkar. Mer om reglerna

Comments

  1. Jaha….. ännu en s.k. ”larmrapport” som helt bortser från att klimatvariationer har inträffat under Jordens hela historia och alltså INTE är något som vi behöver vara rädda för – och än mindre behöver ”korrigera” genom storskalig klimatmanipulering (geo-engineering). Du som har svalt det utlagda betet och tror på bluffen – fattar du att du därigenom stöder de vettvillingar som använder klimathotet som argument för att spruta ut tiotals miljoner ton giftiga ämnen i atmosfären för att ”skydda” jorden från solens värme? Besprutningen har förresten redan börjat och här i Sverige har de pågått i flera år. Har du hört talas om CHEMTRAILS? Inte så konstigt i så fall för locket har lagts på och alla vanliga media tiger som muren. Men här får du veta mer om vad som pågår – det som makthavarna gör allt för att dölja: http://youtu.be/Jlv8QIwv4KM samt: chemtrails-sverige.blogspot.com
    Och här kan du protestera mot vanvettet genom att skriva på en namninsamling mot chemtrails i Sverige: http://www.namninsamling.com/site/get.asp?chemtrail2012

    Det finns mycket kunskap om detta på nätet, så googla på ´chemtrails´ och lär dej mer om vår tids värsta miljökatastrof. Glöm inte informera dem du känner så vi kan sätta press på politikerna och få ett slut på eländet!

    /Lars

Kommentera / Comment