Antarctica’s Ice Being Eaten Away From Below

  1
  59

  Antarctica

  Data collected from a NASA ice-watching satellite reveal that the vast ice shelves extending from the shores of  western Antarctica are being eaten away from underneath by ocean currents, which have been growing warmer even faster than the air above.

  Läs mer

  Regler för kommentarsfältet: Du har personligt ansvar för vad du skriver. Nedsättande kommentarer raderas. Max ca 300 ord och tre externa länkar. Läs mer

  1 KOMMENTAR

  1. Jaha….. ännu en s.k. ”larmrapport” som helt bortser från att klimatvariationer har inträffat under Jordens hela historia och alltså INTE är något som vi behöver vara rädda för – och än mindre behöver ”korrigera” genom storskalig klimatmanipulering (geo-engineering). Du som har svalt det utlagda betet och tror på bluffen – fattar du att du därigenom stöder de vettvillingar som använder klimathotet som argument för att spruta ut tiotals miljoner ton giftiga ämnen i atmosfären för att ”skydda” jorden från solens värme? Besprutningen har förresten redan börjat och här i Sverige har de pågått i flera år. Har du hört talas om CHEMTRAILS? Inte så konstigt i så fall för locket har lagts på och alla vanliga media tiger som muren. Men här får du veta mer om vad som pågår – det som makthavarna gör allt för att dölja: http://youtu.be/Jlv8QIwv4KM samt: chemtrails-sverige.blogspot.com
   Och här kan du protestera mot vanvettet genom att skriva på en namninsamling mot chemtrails i Sverige: http://www.namninsamling.com/site/get.asp?chemtrail2012

   Det finns mycket kunskap om detta på nätet, så googla på ´chemtrails´ och lär dej mer om vår tids värsta miljökatastrof. Glöm inte informera dem du känner så vi kan sätta press på politikerna och få ett slut på eländet!

   /Lars

  LÄMNA ETT SVAR