Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Daniella Gordon: Skillnaden mellan livet och döden är bara en linje

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 21 maj 2012
- NewsVoice redaktion

Börje Peratt träffade Daniella Gordon en vårdag i maj på Filminstitutet. Hon kom sent in i en fullsatt bio Viktor och hittade en plats mellan två storvuxna män som valt att sitta med en stol emellan för att få svängrum. 

Hon inledde direkt en konversation, hann berätta om sin nya föreställning med en blandning av musik och självbiografiska inslag och bjöd in mig att se den på Kafé Klavér på Södermalm. Caféet är en liten kafeteria med en scen med några få läktarrader som ger sådan närhet att aktörerna hamnar nästan i knät på publiken.

Det blev en speciell upplevelse där Daniellas liv gestaltas av henne själv med texter skrivna tillsammans med regissören Anette Sallmander och egenkomponerat blandad med känd musik.

Läs hela intervjun med Daniela Gordon på föreningen Humanism och Kunskaps hemsida


KAFÉ KLAVÈR 25/5“INTO ME YOU SEE”
Med Daniella Gordon & Band
Regi: Anette Sallmander

Vad är skillnaden mellan att visa upp sig och att visa sig?
Vågar vi se och komma nära andra?Finns vi om ingen ser oss?

Kl. 19.30 Entré: 60kr
Bokning: gordondaniella [at] hotmail.com
www.daniellagordon.com


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq