test

  4
  36

  Innehåll saknas

  Regler för kommentarsfältet: Du har personligt ansvar för vad du skriver. Nedsättande kommentarer raderas. Max ca 300 ord och tre externa länkar. Läs mer

  4 KOMMENTARER

  1. Hera Lamppu Maduro ger sin syn på Sverige, och drevet mot SD..:

   ”Avpixlat, ”hatsajten”, står det i aftonblaskan. Vem är det som hatar? Inte jag i alla fall. Fantasin och kreativiteten lyser med sin frånvaro i kvällspressen. SVT ringde mig och ville att jag skulle åka upp till Göteborg för att vara med i gårkvällens debattprogram. Jag tackade nej. Skulle jag som en drillad hund komma på deras befallning för att bli förlöjligad i tv och antagligen inte få komma till tals, nej tack.

   Blev sedan uppringd av Aftonbladet. Just då var jag på lekplatsen med min dotter och kunde inte koncentrera mig på journalistens frågor, de skulle ringa tillbaka en halvtimme senare. Så klart ringde de inte tillbaka, då hade de givit mig tid till tänka till, och det är inte så de arbetar. De vill ta en på sängen och få en att säga något obetänksamt som de sen kan vrida till.

   Som sagt, ni som vaknat upp och ser att Sverige är ett mycket, mycket sjukt land, men som älskar ert fosterland och väljer att leva här, fortsätt och bli starkare! Vi kommer aldrig att få tillbaka det Sverige som en gång hade framtiden för sig, det har sossarna för längesedan förstört chanserna till. Nu tror jag tyvärr att Sverige kommer att gå samma öde tillmötes som PIGS-länderna. Fattigdom, våld, psykisk ohälsa och åter fattigdom kommer att härja i vårt land.”
   http://avpixlat.info/2012/11/16/stod-jimmie-akesson/

  2. Torbjörn, en jättebra artikel och retoriska viktiga frågor som belyses.
   Nya dagbladet och SD hör till en svunnen tid. Varför ska det var så svårt att leva i fred med varandra?

  3. Vi måste slänga ut NWO ur den Svenska maktens korridorer likt jesus med piska körde ut månglarna ur templet så kommer detta att ordna sig tror jag.

   Tror Sverigedemokraterna är ett av de första symtomen på den sjuka Sverige lider av i dess kollektiva medvetande jag tror Julia beskriver. Kunskap om historia och vem som faktiskt drar i trådarna maktmässigt kommer att räcka långt. Där Gör du Torbjörn ett bra jobb tycker jag.

  4. Tack för kommentaren. Känns som att folk ger sig på fel ”objekt” dvs invandrarna istället för de egentliga farorna. Som någon sa en gång:

   ”Människan har förlorat förmågan att se analkande faror.”

  LÄMNA ETT SVAR