24 Maj, 2016

Svenska Akademin för Klassisk Homeopati får ny hemsida

SAKHVi har försökt tillmötesgå moderna krav på utseende och funktionalitet genom att bygga en ny hemsida på nytt webbhotell.

Svenska Akademin för Klassisk Homeopati (SAKH) är ett förbund som består av praktiserande homeopater, studerande homeopater och stödjande medlemmar. Förbundet bildades 1985 och har drygt 80 medlemmar, varav ungefär hälften är praktiserande medlemmar.

www.sakh.se

Den nya hemsidan baseras på WordPress och byggdes av Sasser Media Lab.

Regler för kommentarsfältet: Du har personligt ansvar för vad du skriver. Nedsättande kommentarer raderas. Max ca 300 ord och tre externa länkar. Läs mer
About Redaktören

Torbjörn Sassersson är redaktör för NewsVoice. Han har en bakgrund som miljökonsult, PR- och kommunikationskonsult, journalist, debattör och opinionsbildare. Torbjörn har en fil kand inom naturvetenskap från Stockholms universitet påbyggd med utbildningar inom webbmedia, CMS och journalistik.

Comments

  1. Mycket bra och användbar information.

Speak Your Mind

*