5 KOMMENTARER

 1. ” Ekdal gillar inte att det kommersiella tar över.”…har han kommit på det först nu..!? På TV4 har det kommersiella tagit över för länge sedan…en gång i forntiden, låg reklamen mellan programblocken…nu har man reklamavbrott t.o.m. i TV4 Film…så jag slutade titta på TV4:s alla kanaler, för jag orkar inte med skiten längre !!!

 2. Man ger alltså kalla Fakta en försämrad tablåtid trots succén. Det luktar skumt.
  Men som Ekdal säger det här problemet gäller inte bara TV4 utan ALLA medier med sina ängsliga ägare som vill hålla sig goda med dem som sitter på pengar och makt. Ganska ynkligt faktiskt.

 3. Heder till Ekdahl. Men lite sent. Detta har jag som oinsatt sett pågå de senaste åren. Vad rapporterar egentligen media om? Skvaller och lite utrikes. Men det mesta är styrt och vinklat. Så tack och lov finns internet.

 4. Instämmer! Newsvoice med flera från nätet som inte sitter i knät på makt och pengar. Hoppas fler och fler journalister reagerar.
  Ibland undrar jag hur dom mår?
  Märker dom inte hur styrda dom är? Vissa världsnyheter som borde vara på löpsedlarna förpassas till tystnad samtidigt som fullkomliga ointressantheter kan ältas i det oändliga.
  Minns den tunnsådda kritiken mot Pandemrix, (svinvaccinet) i TV och pappersmedia. Det var på nätet man fick riktig information. Det var ju inte riktigt så att farorna med vaccinet kom som en blixt från en klar himmel.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here