Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

NASA: CO2 kyler ner atmosfären – Koldioxidens roll för klimatet revideras

publicerad 24 maj 2013
- Ivan Björn

space-wheather

NASA:s Forskningscentrum i Langley har samlat data som bevisar att växthusgaser i själva verket förhindrar upp till 95% av inkommande solinstrålning mot jorden genom att sänka solens uppvärmande effekt, enligt Principia Scientific International.

Text: Ivan Björn | Bild: NASA klicka för förstoring

Dessa datauppgifter insamlades av NASA presenterades av forskningsinstitutet SABER (Souding of the Atmosphere using Broadband Emision Radiometry). SABER samlar in infraröda data från CO2- och NO-emissioner i högre skikt av jordens atmosfär. CO2 (koldioxid) och NO spelar en nyckelroll i luftens energetiska jämvikt för vår planet.

CO2 och NO är naturliga termostater förklarar James Russell från Hamptom Universitet som är huvudforskare på SABER. När termosfären värms upp reflekterar CO2 och NO bort värme tillbaka ut i universum.

Först bevisar vetenskapen att CO2 värmer upp atmosfären och nu finns bevis för att CO2 i själva verket kyler ner atmosfären.

Undertecknads kommentar: Det ingen fortfarande pratar om är modifieringen av vädret genom geoengineering och HAARP. Fortfarande gäller det att skylla på “klimatförändringar” för alla katastrofer som sker, efterfråga högre skatter och hålla människor i rädsla. Den dagen vi pratar om katastrofer och ökad antal sjukdomar och tar med i beräkningen alla “hemliga” projekt kan vi få en klar bild av vad som egentligen pågår.

Jag rekommenderar följande video som är på engelska om klimatförändringar nedan.

Text: Ivan Björn


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq