Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Två redaktörer fick stipendier – Marina Szöges och Torbjörn Sassersson

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 24 maj 2013
- NewsVoice redaktion

HK.org,   Torbjörn SasserssonTorbjörn Sassersson och Marina Szöges har nyligen fått var sitt stipendium från en anonym stipendiegivare.

“Vi på HK gratulerar. Sassersson fick för bara en vecka sedan erkännande bla för sitt redaktörsjobb i NewsVoice där homeopati omskrivits på ett korrekt sätt. Marina fick 2012 och 2013 stipendier för sitt redaktörsskap i nättidningen Dagens Homeopati“, skriver Börje Peratt ordförande för Humanism och Kunskap.

“Det känns väldigt roligt att få stipendiet som verkligen uppmuntrar mig att driva NewsVoice vidare på samma sätt som Marina Szöges driver nättidningen Dagens Homeopati. Det är överenskommet med stipendiegivaren att medlets omfattning och källa inte offentliggörs för att skydda denne. Det beror på de trakasserier som alternativmedicinen i allmänhet och homeopatin i synnerhet fått utstå från den organiserade skeptikerrörelsen”, säger Torbjörn Sassersson.

Läs mer på Humanism & Kunskap



Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq