Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

MMS – Röda Korset försenar framgångsrik metod mot malaria

publicerad 10 juli 2013
- Kent Bengtsson

malaria

Malaria är en sjukdom som vi svenskar lyckligtvis bara behöver oroa oss för om vi reser till länder där de har malariamygg. Men det är en av de värsta sjukdomarna vi har idag – sett utifrån antalet dödsfall och sjuka här i världen. Den lär ha skördat mer liv än alla krig i historien tillsammans.

Text: Kent Bengtsson

Det finns ett billigt och enkelt botemedel, som inte bara botar malaria, utan en massa andra sjukdomar och åkommor som vi människor lider av, men detta har aktivt motarbetats i många länder av myndigheter och läkemedelsföretag. Det kallas allmänt för MMS (Master Mineral Solution eller Miracle Mineral Solution) och skapar en lösning av klordioxid genom att blanda droppar av natriumklorit och citronsyra och låta dem reagera.

Klordioxid är en vattenlöslig gas som dödar bakterier, virus, svampar, jästceller och annat smått och gott som ofta trivs och frodas i våra kroppar (men som inte hör hemma där) om vi inte har starka immunsystem.

Klordioxid framställd med natriumklorit och syra har använts i vattenreningsprocesser och desinficering av födoämnen och sjukhus världen över i många år eftersom det anses som utan biverkningar och lämnar inga andra biprodukter än bordssalt.

Trots att det använts så länge har inga observationer gjorts av att de organismer den tar kål på har byggt upp någon motståndskraft. Klordioxiden tas upp av de röda blodkropparna som om det vore syre och forslas runt i kroppen med blodet. Dit blodet når, når MMS. Det agerar som en ”immunsystemsförstärkare”.

En högt uppsatt person inom det Internationella Röda Korset fick nys om MMS och deltog i en workshop om hur man använder det. Han trodde inte att MMS fungerade, men såg det som sin plikt att testa det för att finna ut om det var så eller inte.

Så en klinisk test arrangerades i Uganda den 11:e till den 16:e December 2012. Det Internationella Röda Korset genomförde testet i samarbete med lokala hälsomyndigheter i Uganda. De hade doktorer för att intyga blodprov, testremsor för malaria, en mikroskop operatör för att verifiera malaria i blodet, samt sjuksköterskor.

Av de människor som kom med olika åkommor, så hade 154 malaria. Alla dessa var malariafria inom 24 timmar av sin första MMS dos. De flesta botade med enbart en dos.

Vad händer härnäst? Man skulle anta att Röda Korset skulle starta en kampanj av utbildning och spridandet av MMS som en billig och pålitlig lösning till malariaproblemet. När allt kommer omkring så är de där för att hjälpa, eller hur?

Men istället för att tillkännagiva detta resultat och bygga vidare på det, så gjorde Röda Korset sitt bästa för att stoppa detta positiva resultat från att publiceras.

Anledningen de angav för detta var att de nu måste testa MMS angående hur farligt eller ofarligt det är för mänsklig förtäring. Men detta har redan etablerats av olika regeringar världen över, och behöver inte göras igen. Här är ett sådant dokument.

Kan det vara så att Röda Korset har anknytningar till läkemedelsindustrin? När allt kommer omkring så kostar det bara några kronor att bota Malaria med MMS, i motsats till tusentals kronor med konventionella mediciner.

Den som upptäckte denna användning av natriumklorit och citronsyra till att bota sjukdomar och började lansera det som MMS var Jim Humble. Här är hans hemsida som har en massa information och länkar till hans böcker.

Jag har personligen använt MMS i snart 4 år nu för att bekämpa i första hand Candida problem. Jag är inte medveten om några biverkningar, trots nästan daglig förtäring. Av alla medel jag provat, så har MMS varit det i särklass mest effektiva, och absolut det billigaste. Mina leder och rygg kändes nog tio år yngre, muskeltonen förbättrades generellt, hösnuva reducerades cirka 75%, förkylningar halverades och gick snabbare över när jag fick dem, mygg och knott dras inte längre till mig som om jag vore en magnet för dem och jag fick en leverfläck som började växa att torka ut och falla av genom att utsätta den för en starkare koncentration av MMS.

Problemet här i världen är inte en brist på lösningar. Problemet är att vi har ett system som är baserat på vinst. Om man vill ha vinst så kan man inte ha ett överflöd. Om vi levde i överflöd så skulle vi inte springa omkring som skållade råttor för att försöka dra ihop tillräckligt med pengar för att överleva eller skaffa vad vi vill ha. Om vi levde i överflöd så skulle vi inte kunna kontrolleras med skrämsel propaganda.

Så ta inte allt som kommer från officiellt håll som om det vore absoluta sanningar, utan inse att det finns intressen där som vill bevara kontroll, makt och inkomstkällor som dom är.

Inse också att det finns alternativ till så gott som allt. Allt du behöver göra är att söka. Sök och du skall finna.

Text: Kent Bengtsson


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq