Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Nobelpristagare: näring, antioxidanter, immunförsvaret eliminerar HIV

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 11 februari 2014
- NewsVoice redaktion

https://youtube.com/watch?v=WQoNW7lOnT4

I den omvälvande dokumentären “House of Numbers” om AIDS som avslöjar hur HIV/AIDS används som ett ekonomiskt och politiskt instrument intervjuas nobelpristagaren Luc Montagnier som fann HIV-viruset. Han säger att HIV är tämligen enkelt att bota.

I intervjun säger Luc Montagnier följande:

1. Det finns flera sätt att bekämpa HIV tex genom bra näring, antioxidanter, bra hygien och genom att behandla parallella infektioner och parasiter i kroppen som tex malaria och tuberkulos.

2. Montagnier säger att ett starkt immunförsvar kan ta hand om HIV. En svältande person behöver i första hand hjälp med bra näring (mat) som hjälper kroppens immunförsvar.

3. Han menar att intressen är för inställda på läkemedel och vaccin för det är inte lika stora vinstchanser i att förbättra näringssituationen (motarbeta svält).

4. Elementära kunskaper och enkla vägar för virusbekämpning negligeras. Han säger att vatten (borra brunnar) är en nyckel till bekämpandet av HIV/AIDS.

5. Montagnier menar att vaccinförespråkaren Bill Gates (genom Linda and Bill Gates Foundation)  satsar på fel åtgärder tex vaccin.

I dokumentären “House of Numbers” framkommer att efter att HIV/AIDS  på 80-talet introducerades som det största hotet mot världshälsan har satsningarna på tillgång till rent vatten, utbildning och näring minskat på bekostnad av lönsamma vaccin och bromsmediciner i tex Afrika.

På Movement-of-life.org tipsar om dr Rath som beskriver vad läkemedelsindustrin inte vill att du ska veta om bromsmediciner mot AIDS.

Wikileaks avslöjade att USA from 4 januari 2010 beslutat att HIV inte längre ska anses vara en väsentlig hälsorisk.

Dokumentet som läckte ut stipulerade:

“As of this date, HIV infection will no longer be an inadmissible condition, and HIV testing willno longer be required for medical examinations for visa purposes.” Läs mer | källdokument

Text: NewsVoice

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq