Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Terry Evans nya nättidning Ascala.se lanseras

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 11 april 2014
- NewsVoice redaktion

Ascala.seFör 20 minuter sedan lanserades TV-mediet Terry Evans Ascala som nättidning. Ascala blir därmed digital. Den nya tidningen har byggts upp av Malou Thorman. Sasser Media Lab har funnits med som stöd i processen i bakgrunden.

Tanken är att läsarna snabbare ska kunna läsa aktuella artiklar om den inre kulturen. Läsarna ska kunna välja om de vill betala för att komma åt artiklar under en månad eller ett helår.

Den nya tidningen tar fasta på människors upplevelser likväl som forskning på människans medvetande.  Vetenskap är bra, men direkt erfarenhet har ofta större personlig betydelse än vad vetenskapsmännen påstår.

Just nu kan du läsa ett 30-tal artiklar helt gratis.

Besök: Ascala.se

Läs en intervju med Torbjörn Sassersson om remote viewing



Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq