2 KOMMENTARER

 1. Tänket i artikeln är i grundläggande förståelse bakvänt.

  Det står:

  ”Bättre statistisk bearbetning skulle behövas och mer forskning. Man kan inte göra experiment på människor, men kanske kan djurförsök ge bättre underlag.”

  Mer forskning? – icke sa Nicke. Det finns inget att forska om. Forskning är i sig problemet nummer ett.
  Så sluta att propagera för att tortera oskyldiga liv! Börja fatta att just att behandla andra med våld leder till mänsklighetens plågor. Våld är det som går emot sin/livets principer och natur.

  Du tror alltså på att det finns fördelar att få för någon genom ”forskning”, experiment och djurförsök. Det är tragiskt. Allt som man som person och vad gäller mänskligheten får möta, som alltmer tornar upp sig, är karma, och kommer från att man har så snett tänk – såsom att det behövs ”mer forskning”, och där andra än en själv ska erbjuda sin kropp för satanisternas/vitrockarnas verksamhet. Gå före Hans då, säg att ”de” får forska på dig, dina närmaste och eventuella husdjur.

  I texten om dig så finns ord som ”omställningsrörelse” och ”omvandling underifrån”. Det är fantasier – du kan först göra det enda som kommer att ha någon som helst positiv verkan för den yttre världen STÄLLA OM DIG SJÄLV, DE TANKAR DU HAR.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here