5 KOMMENTARER

 1. ”Bröd innehåller hög andel kolhydrater, vilket är ”tom energi” för kroppen. Varför skulle detta vara bra för äldre?” – slut citat ifrån dr Annika Dahhlqvists blogg om ämnet.

  Jo… – kolhydraterna är ju ett beroendeframkallande gift för kroppen – så i den meningen är det ju ”bra” att mata oss 40-talister = köttberget enligt vissa politiker – med rikligt med sådant – för då kommer ju Wi 40-talister snabbare att avlida = dö.

  Kostnaderna för samhället kommer därmed att minska för 40-talisterna – enligt dom som ej kan räkna nationalekonomiskt = dom som har fellärt sig det i sina högskoleutbildningar.

  Dock… – själv intar jag förhållningssättet att ingen enda person kan vara ENBART en kostnad för samhället – för bara genom att finnas till så genererar varje människa olika verksamheter i samhället – som i sig befrämjar mängder med ekonomiska inflöden också.

  Elimineras t ex alla 40-taister över en natt – så kommer det att ovedersägligt uppenbaras en påtaglig ökad arbetslöshet mm – bergis. Vill Wi det ?

  Min annorlunda syn på framtidens nationalekonomi finns på min blogg här.

 2. Om 40-talisterna går på Brödinstitutets råd kommer alltså köttberget att försvinna fortare och fler får deras jobb alltså minskar arbetslösheten. [humor]

 3. de enda varelser som fullt ut kan tillgodogöra sig ev näing ur säd är råttor och till viss del fåglar.så sluta mata gamla värnlösa människor med bröd.låt fåglarna ha sin mat ifred.fö är brödinstitutes påstående så befängda och lögnaktiga så det är meningslöst att försöka ha någon komunikation med deras debila företrädare.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here