13 KOMMENTARER

  1. Mig veterligen har ingen undersökande journalist för svensk mainstream media
    vågat sticka ut nacken och och gjort en objektiv rapportering om Ukrainakrisen-ännu.

  2. Upplysande inlägg av Carl Norberg. Det där strategiska tänkandet är tyvärr för långt från sportsidorna och allsångsprogrammen i TV. Folk i allmänhet tycker nog att allt detta är för långt från den verklighet de upplever så de skänker den inte ens en tanke så länge den inte knackar på dörren. Det militärindustriella komplexet slår in en kil mellan EU och Ryssland för att destabilisera området och fragmentera motståndet genom balkanisering för att bilda ett nytt Khazarstan. Tyvärr så finns det köpta politiker och officiella personer som stödjer NATO-rollen i alla läger. Hela världen är i obalans just på grund av den massiva vapenkoncentrationen som styrs från Washington DC. Ju mera vapen man pumpar in för ett ”försvar” desto värre blir det.

  3. Vad passligt det är att Sverige halkar in köksvägen in i NATO inför valet i S:t Petersburg.

  4. Det var en robot som läste upp ett mauskript. Ett så livlöst ta har jag aldrg hört förr.

  5. I samband med ”terrorattacker” har det var ”säkerhetsövningar” och nu har vi en stor flottövning i Östersjön fram till den 11 sept.???? OBS detta datum.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here