Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

40%

40.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 23/4 kl 09:30.

Canal 2nd Opinion-intervju: Cannabis kan bota en rad sjukdomar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 26 september 2014
- NewsVoice redaktion
Cannabisdoktorn, Angelo Graziano. Foto: Canal Second Opinion

Canal 2nd Opinion. Medicinsk cannabis blir alltmer populärt på gräsrotsnivå. I dokumentärfilmer på webben med miljontals visningar redovisas fall där cannabis fått svårt sjuka människor tex i cancer att tillfriskna.

Forskare menar att det saknas kliniska studier som bevis för effekterna och tar därför lätt på enskilda människors berättelser. Det är ju bara de lyckade fallen som visas och då missar man hela bilden av den medicinska effekten.

Angelo Graziano blev omtalad efter en tidningsartikel i Sydsvenska Dagbladet där han fick namnet ”Cannabisdoktorn”. I den artikeln får vi följa när Angelo tillsammans med journalist och fotograf tar med sig cannabisoljan och anger sig själv till polisen för att se om han kan misstänkas för narkotikabrott, skriver Canal 2nd Opinion.

Källa: Canal 2nd Opinion



Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq