Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

How Extreme Levels of Roundup in Food Became Industry Norm

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 30 september 2014
- NewsVoice redaktion

CROPSPRAYING-SOUTHAFRICA-PHOTO-THOMAS-BOHNFood and feed quality are crucial to human and animal health. Quality can be defined as sufficiency of appropriate minerals, vitamins and fats, etc. but it also includes the absence of toxins, whether man-made or from other sources.

Surprisingly, almost no data exist in the scientific literature on herbicide residues in herbicide tolerant genetically modified (GM) plants, even after nearly 20 years on the market.

Read more

Text: Thomas Bøhn and Marek Cuhra | Photo: Thomas Bøhn



Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq