19 KOMMENTARER

 1. Jag bor i Helsingborg, och det är många år sedan jag tappade förtroendet för tidningen Helsingborgs Dagblad. Tidningen har blivit ännu sämre nu sedan den införlivats med Bonnier-ägda Sydsvanska Dagbladet.
  När det gäller Joakim Björck så kan man väl konstatera att han helt har sabbat sin trovärdighet som journalist.
  Ion Silvers produkt är utmärkt, jag har bara positiva erfarenheter av att använda den.

 2. Hej!

  Kan ni göra en utskriftsvänlig löpsedel av denna artikel?

  Tänkte sätta upp på varje anslagstavla jag hittar i A3 format.
  Då vår media ägs av mer eller mindre 2 familjer inte ger utrymme för sådant här pga det involvering.

  The show must go on

 3. Jag också kan säga att jag använder Ionosil som jag började använda inte så länge sedan som förebyggande medel och jag bestämde mig för det när jag har läst på ordentligt både på hemsidan och på andra ställe.Jag har förtroende för det och tycker att allt häxjakt och förlöjligande börjar spåra ur som en täcken på diktatur.Diktatur är när ledningen och överklassen/storbolagsägare börjar trycka ner folk som vågar ha annat åsikt och sätter rädsla i vanligt folk.Det är diktaturens tecken.Hoppas att vi blir fler och fler som jobbar aktivt med att sprida dessa artiklar som tar fram sanningen i daxljus.

 4. Det mest tragiska som hänt är att ämnet näringslära flyttades ur den akademiska världen ut till företagen. Därmed förlorar vetenskapen sin objektiva roll och den grund den måste stå på om den ska fungera.

  Företagen har sina egna avdelningar för forskning och blir därmed sina egna granskare.”vetenskapen” i denna form blir till ett effektivt medel att legitimera skadliga produkter, och att utöva påtryckningar med, inte sällan mot hela regeringar.
  Föreningar som VoF kan inte se detta, utan de torgför den mycket märkliga uppfattningen att vetenskap inte GÅR att fuska med, att den ”rättar sig själv”. Naturligtvis är detta vad företagen vill. Vetenskap är ett verktyg som kan missbrukas. Den blir vad människor gör den till. Hur skulle det kunna vara annorlunda?

 5. Läkemedelsbolagens affärsidé är att ta fram en kemisk substans med viss verkan mot en sjukdom eller ett tillstånd hos människan, patentera substansen, få 20 års ensamrätt och börja producera och sälja medlet dyrt med en enorm marknadsföring under 20 år och kamma hem vinsten. Läkemedelsbolagen är fullt medvetna om silvers förträfflighet som medel mot bakterier och virus bland annat. Men silver är ett grundämne och det går inte att ta patent på ett läkemedel baserat på silver. Intresset från läkemedelsbranschen är därför noll och inget för silver och man satsar därför på andra egna substanser.

  Detta innebär samtidigt att skulle intresset för och användningen av silver öka så utgör det ett hot mot läkemedelsbranschen och man tvingas då agera för att på alla sätt stoppa produkten. Detta är precis vad som nu händer.

  Metoderna man använder är de gamla vanliga. Vi har sett det förr och vi kommer att få se det igen.

  Joakim Björk, Helsingborgs Dagblad och Sydsvenska Dagbladet är bara små redskap i i den här organiserade aktionen mot Kolloidalt Silver. Läkemedelsbranschen har bestämt att den här produkten skall bort eftersom den börjar bli för stor och därmed på sikt utgör ett hot.

  Detta handlar inte om huruvida Kolloidalt Silver är verksamt eller inte, farligt eller inte, olagligt eller inte. Den diskussionen är bara dimridåer. Det handlar om pengar och en produkt som kan komma att hota läkemedelsbranschens intäkter i framtiden.

  Produkten skall bort. Kosta vad det kosta vill.

  Enda sättet att stoppa aktionen är att avslöja vem som ligger bakom och varför.

 6. [Denna kommentar raderades här, men återsändes till författaren via e-post. Anledningen var att den var för för lång på 650 ord. Max antal ord ligger på ca 300 ord. / red]

 7. Tack underbara människor för att ni står upp för åsiktsfriheten, för den fria och myndiga människans rätt att få bestämma över sin egen kropp och att ni trycker till lobbyisterna i Vof.

  Ett skruvat samhälle där man lagligt kan köpa kosmetiska innehållande cancerogena ämnen (formaldehyd i nagellack, parabener i handkräm, titanoxid i solkräm på Apoteket) men där det ska göras olagligt att använda ett naturligt, potent svampdödande ämne? Jag har använt Ion silver i över 10 år och är mycket nöjd, har alltid en flaska i kylen.

  Tack för att ni gör slut på tramset!

 8. Det är en maffia som inte vill utsättas för konkurrens så enkelt är det.
  Om silver visar sig i upprepade studier vara effektivare än vacciner, statiner, piller och pulver då är det ett hot.

  Tillämpa ockhams rakkniv här så förstår man. Samt follow the money….

 9. Har sedan länge tappat förtroendet för tidningen eftersom den mer och mer är ett redskap för förströelse och nöje, inte det jag förknippar med en nyhetstidning. De senaste artiklarna har inte ändrat min uppfattning.

 10. Hoppas att åtalen mot SvD suger skiten ur dom. Ledningen för tidningen är maktens verktyg och tidningen skriver det dom blir tillsagda att skriva. De här tidningarna som ljuger, vilket omfattar nästan alla våra dagstidningar, borde inte få något press stöd alls. Dessa maktstyrda blaskor som förgiftar den mentala och sociala miljön kommer att gå i graven sakta men säkert. Vi medborgare som har något bakom pannbenet hämtar nyheterna från nätet. RT och AlJazeera ligger bra till som ersättare för den lögnaktiga PK-maffian som indoktrinerar den svenska befolkningen. Snart kommer nästa nedskärning av personal på tidningen och konkursen är nära nu. Skönt !

 11. Ingen nyhet att läkemedelsindustrin pushar på bakifrån i media. Det enda de företagen vill är att tjäna pengar och de struntar fullständigt i sjuka människor, trots att sjuka människor är just deras hela affärsmodell. Det är tyvärr ett hänsynslöst parasiterande på global nivå där de livnär sig på de utsatta i samhället. Detta är inte första gången jag läser att de eventuellt står bakom media och trycker på för att stoppa tillgången till kolloidalt silver. Anledningen är att de inte kan ta patent på det och då anser de att de förlorar pengar eftersom deras egna, i många fall mindre verksamma mediciner som säljs till ett betydligt högre pris, inte säljs i motsvarande utsträckning. Läkemedelsindustrin borde regleras bättre för den absoluta makt de har inom sitt gebit är destruktiv för den lilla människan.

  De ska finnas till för oss, inte vi för dem.

 12. Det här har inget med artikeln i sig att göra men, löpsedlar, vilken bra idé. Tänk vad bra om det funnits en löpsedel framtagen varannan eller var tredje vecka eller så, med de senaste rubrikerna från Newsvoice. Då skulle man kunna skriva ut och dundra upp på diverse anslagstavlor. Kanske fler skulle få upp ögonen för den här jättefina nyhetssidan, även sådana som inte normalt hänger på nätet.

 13. Jag hade önskat en länk som visar kopplingen mellan media och läkemedelsindustrin.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here