Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

40%

40.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 23/4 kl 09:30.

Mats Sederholm: “Efcharistå (Tack) Grekland”

publicerad 1 februari 2015
- Mats Sederholm

GreeceÄntligen. Folkets vilja gick igenom. Den politiska demokratin i Grekland fungerade. Skrämselpropagandan från etablissemanget räckte inte till liksom det faktiskt inte gjorde i Sverige heller när vi skulle skrämmas till att rösta Ja till euron.

Syriza, det grekiska vänsterpartiet fick nästan egen majoritet i valet i söndags och kommer nu att kunna förhandla med EU, ECB (Europeiska centralbanken) och IMF som motpart och med värdighet och integritet.

Människor ska inte behöva rota i soporna, vara utan jobb, utan pengar, utan stolthet bara för att banker och finansinstitut ska få sina ränteinkomster säkrade. Skitsnack som ”de lata grekerna”, ”de oansvariga” och andra uttryck och synsätt som på flera sätt cirkulerat runt i mellersta och norra Europa har visat sig vara byggda på fördomar och dunstat bort när de ställts mot fakta.

Läs mer på Klar Sikt


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq