Debatt på Publicistklubben om Public service – mars 2015

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 24 mars 2015
- NewsVoice redaktion
Paneldebatt arrangerad av Publicistklubben
Paneldebatt arrangerad av Publicistklubben den 23 jan 2017.

Måndagen den 2 mars 2015 deltog Sveriges Radios vd Cilla Benkö och Sveriges Televisions vd Hanna Stjärne i en debatt på Publicistklubben i Stockholm om framtiden för public service.

“PK-debatt livesändes kan ses i efterhand här. Kvällen inleddes med en intervju med PO Ola Sigvardsson. Därefter ägde debatten “Public service – vad får det kosta?” rum och i panelen medverkade förutom Benkö och Stj’ärnepanelen medverkar förutom Benkö och Stjärne även Leif Pagrotsky (S), fd kulturminister, och Mats Johansson (M), kolumnist i SvD och Medievärlden”, skriver SR på sin hemsida.

Källa: Sverigesradio.se

Donera till NewsVoice

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Utan att ha sett debatten gissar jag att dom talar i termer av pengar.
    Frågan borde istället vara hur mycket lögner och anglosaxisk propaganda är svenska folket beredda att “frivilligt” betala för.
    Jag har hört många som redan kräkts upp det som serverats och som numera väljer andra
    medier. Trots detta är några av dom beredda att betala licens för exvis program som “Biss och Kajs”. Detta för att barnen skall få lite ursvensk kultur.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *