Boktips: Överlista din cancer –– alternativa icke-toxiska behandlingar som fungerar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 april 2015
- NewsVoice redaktion

ANNONS

Överlista din cancer av Tanya Harter PierceDenna bok tar på ett lättfattligt och översiktligt sätt upp 21 alternativa cancerbehandlingar som inte använder sig av läkemedel eller metoder som är toxiska (giftiga) för kroppen samt även viktiga generella frågor om vad man bör tänka på vid val av behandling.

Som många säkert känner till är frågan om cancerbehandlingar som inte är liktydiga med kirurgi, kemoterapi och strålbehandling, vilka förespråkas av den konventionella medicinen, ett kontroversiellt ämne. Tanya Harter Pierce visar i denna bok att det finns mycket goda skäl till att titta närmare på alternativa icke-toxiska cancerbehandlingar.

Förutom att denna bok tar upp 21 alternativa icke-toxiska cancerbehandlingar som fungerar, är den också den slutgiltiga guiden till cancerbehandling med Protocel, som är en förhållandevis enkel och billig behandlingsmetod som boken ingående ägnar fyra kapitel åt, se innehållsförteckningen nedan. Både Protocels historia, fallstudier av de som använt sig av det, hur det fungerar, varför Protocel undertryckts och hur man använder sig av det för bästa resultat tas utförligt upp i dessa kapitel.

Boken tar även upp hälsofrågor som inte enbart är specifika för cancer. Några exempel på detta är syra-basbalansen, hur den kvinnliga hormonbalansen påverkar hälsan och vilka toxiska ämnen i miljön och i oss själva som kan bidra till ohälsa.

Läs mer och beställ

Donera till NewsVoice

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: bota cancer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *