Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

40%

40.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 23/4 kl 09:30.

Dr Erik Enby får 2015 utmärkelse för en livslång gärning i humanismens tjänst

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 19 april 2015
- NewsVoice redaktion

Dr Erik Enby

Föreningen Humanism & Kunskap nominerar dr Erik Enby för sin livslånga gärning i humanismens tjänst. De motiveringar som inkommit konstaterar att Erik Enby har kämpat ett långt yrkesliv i hård motvind för att få gehör för sina rön när det gäller studier av de kroniska sjukdomarnas ursprung. 

Fotomontage: Dr Erik Enby i Canal 2:nd Opinion monterat med bild på blodkroppar

Erik Enby har under hela sin karriär som skolmedicinare och forskare visat ett aldrig sinande intresse och engagemang för människors hälsa.

Dr Erik Enby har i över 30 år forskat på de kroniska sjukdomarnas grundorsaker och funnit att människans blod kan användas som bas för en analys. Enby har även utvecklat behandlingsmetoder för att läka kroniska sjukdomar. Trots sin framgångsrika vård av patienter har Enby motarbetats av svenska myndigheter utan att de ens satt sig in i hans fynd.

Nomineringen tillkännages vid Föreningen SARA:s vetenskapliga seminarium om naturlig hälsa och medicin den 19/4 i Malmö. Diplomet ska delas ut den 12 maj 2015 i Göteborg på Erik Enbys födelsedag av representanter från Humanism & Kunskap.

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq