11 KOMMENTARER

 1. Egentligen är det ganska enkelt, faktiskt ett system där endast en regel är nödvändig att följa, nämligen: Besök aldrig konventionella läkare för råd och hjälp, möjligen med undantaget att man har kunskap om vilken hjälp som kan vara godartad. Alternativa system som arbetar med självläkande åtgärder är den enda framkomliga vägen. Bojkotta läkarkåren, de är köpta av Big Farma och vill dig inget väl. Ta ansvar för din egen hälsa.

 2. Problemet med dessa problemfokuserade artiklar inom psykologi och psykiatri är att de ALDRIG visar någon lösning till de problem som uppstår genom psykologiska ”samtals”metoder som inte kan fungera pga. de stora informationsmängderna. Problemen med medicinering som oftast skadar. Problemen med elchocksbehandlingar. Problemen med bältesläggningar etc etc.

  Lösningen finns idag och ser ut så här oavsett akademins ältande av gammal skåpmat:

  Varje människa, hur ”klok” man än är eller tror sig vara, behöver helhetsbilden- den visuella överblicken- ”kartan” för att bli medveten om sin egen och kollektivets omedvetenhet- och omedvetna avsikt.
  http://psykologiskorientering.se/media/5447c9f201632.pdf

  Av någon orsak har psykologin fastnat ett århundrade bakåt i tiden? Kan bero på att de som utövar psykologi, tänker psykologi, forskar inom området och andra sakkunniga inte tror att det är möjligt att hantera komplexiteten som ALLA andra vetenskapliga områden där människan FRAMGÅNGSRIKT! förstår- och löser problem. Genom att FÖRST skapa en visuell överblick så att man till att börja med förstår helheten och problemet i detalj och därefter jobbar med lösningen- gnället leder ingenstans och har inte gjort det på 100 år oavsett om det kommer från Cochrane eller någon annanstans ifrån?

  Freud hade en god avsikt, men han hade så fel gällande komplicerade frågor, att lägga en människa på en divan och tro sig kunna använda HUVUDET som redskap när människan inte kan hantera ca 5-8 INFOBITAR I TAGET ÄR EN AV TIDENS STÖRSTA ILLUSIONER.

  LÖSNINGEN FINNS- RESULTATEN FINNS, MEN IGNORERAS.

  Antagligen känns det som ett hot efter akademiska studier ellar annat som skapar ett uppblåst självförtroende eller ignorans. ”Ingen ska komma och säga åt OSS ”SOM VET” ATT DET SKA HANTERAS ANNORLUNDA”

  Välkommen att kontakta mig om du på allvar vill ha hjälp- eller hjälpa människor med komplicerade problem- då talar jag om flertalet med dessa problem, ett fåtal fixar det på olika sätt av andra orsaker än metoder, men vi tror det är ”metoderna med samtalet” som löser….. Exempel på Resultatrdovisning här: http://psykologiskorientering.se/media/5554286eea178.pdf

 3. Big Pharmas hela inkomstide´ ligger i den förfalskning av den andliga dimensionen av livet.
  Med konceptet att anden inte finns utan allt är materia och därmed kemi, så finns enbart en kemisk lösning på allt. Klirr i kassan – bingo!!
  Ganska långt in i den nära historien var tanken att en ande befolkade en kropp legio och det var inget märkvärdigt med det. Sedan kom Darwin och liknande tänkare in i bilden och anden devalverades till intet.
  Om man nu tänker sig att anden finns (personen alltså) och den rattar en kropp fylld med sensationer och allmänt skoj, så finner man två dualiteter som korsar varandra.
  Den personliga anden och universellt förnuft i t.ex. en vertikal vektor vis avi biologins att överleva resp. att dö vektor på tvärs mot den andra. (faktiskt det kristna korset i sitt ursprung).
  Alltså den personliga anden måste i detta universum korsa biologins dualitet på väg mot universellt förnuft.
  Denna enkla formel visar på detta faktiska läge:
  Tänk dig att du i en vektor har en situation och beskådar den med förnuft i en rak linje ut mot evigheten och på tvärs mot denna linje lägger in den dualitet som får representera ditt kroppsliga varande. Tvärs förnuftslinjen lägger man till biologins; för eller emot, liv – död, fly – slåss, apati – till freds etc, och samtidigt håller dessa två vektorer vinkelrätt mot varandra med fyra sina positioner i sinnet och se vad som händer. Är du inte alltför förgiftad får du ett skratt för livet.

 4. Eller gör något än mer effektivt: Träna hårt minst 5 dagar/vecka så kommer du att sova fantastiskt bra, och drömma regelbundet. Drömmarna hjälper dig på traven (omedvetet) som gör att du mår än bättre. När du må bättre får du får du självförtroende och så rullar det på. Lika gammalt knep som människan själv. Tilläggas skall att man klara sig inte ensam. Må du bättre och får bättre självförtroende, blir du också mer attraktiv och då löser sig ensamheten också på sikt. Lita inte på chelaterande låssas-förstå-sig-påare – den ena mer ivrigare än den andra på att vara experter på att leva ditt just ditt liv – även om de dyker upp med vita rockar på. Tips från en som vet och gått genom hela skiten.

 5. 500000 över 65 år – hur många barn o ungdomar som mer eller mindre tvångsmedicineras
  och etiketteras med bokstavsdiagnoser?

 6. Vad skulle vinstmonstret leva av om inte människan, okunnigheten och tvånget till lydnad. Mellanhändernas krav på acceptans till halvtaskiga lösningar på hälsoprobloblem slutar aldrig vara mer disneylik än verkligheten själv. Jurasic park var en blek kopia av det som trots allt pågår framför våra ögon..

 7. Lägg till den ymnig användningen av sömnmediciner, som inte sällan ligger bakom tillfällig förvirring som orsakar annan medicinering. Kirurger är ner okunniga om den problematiken än andra

 8. Oj drömde att en vän dog i natt som äter Cipramil dog i natt. Han är 62 år. Men han har cancer oxå.
  Ni måste undersöka varför neuroleptika o Cipramil dödar sexlusten och därmed livsglädjen hos människor o framför allt mammor som blir fråntagna sina barn.

 9. Tyvärr är ju Peter Gøtzsche också själv fast i missuppfattningen att bara kemiska medel löser medicinska problem! Han har förstås rätt i sak, när det gäller läkemedelsbolagens sätt att agera och medicinernas skadeverkningar – men han nämner inte med ett ord de alternativa (biverkningsfria, effektiva och billiga) medel som finns… Han gör oss uppmärksamma på en global skandal – men är själv en del av den!
  Läs gärna här: http://www.svaradoktorn.se/425444535
  – eller på någon annan av sidorna på http://www.svaradoktorn.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here