8 KOMMENTARER

 1. Hans Berggren, jag läste din brevväxling.

  En ‘svensk’ tillsynsmyndighet i all sin prydnad.
  Fast vad är här ‘svensk’? Kanske det är ett bolagskonsortsium, maskerat som ‘stat’? En hel del tyder på att hela nationalstaten i dag är ett bedrägeri. Och jag menar inte att EU med alla sina detaljregleringar är bättre, även det handlar om handel. Hur återfinner vi själva anledningen till varför vi ens har ett samhälle? Människan. För orsaken att det blivit så här illa är att ”varför” suddats ut ur svensk begreppsvärld. Man kommer inte längre ihåg varför man följer reglerna, bara att någon har sagt att de måste följas. Och när man inte vet frågar man ‘storebror’, som ju som ditt exempel visar är ett företag.

 2. Canal 2nd Opinon ringde upp Läkemedelsverkets utredare Martin Burman för att ta reda på vad deras beslut egentligen gällde.

 3. Läkemedelsverket straffbelägger alltså positiva nätkommentarer om kolloidalt silver, silvervatten. Med 800 000 kr. Vi måste komma bort från rådande systemförtryck, som faktiskt förhindrar människor från att skapa en bättre värld. Det är inget annat än ett krig de bedriver, ett krig mot mänskligheten. Vi måste bort från myndighetsförtrycket och rättsförtrycket, eftersom det är genom dessa kapade apparater som allt positivt, men som inte passar in i det rådande hälso-vetenskap-ekonomi-förtryckarsystemet, saboteras.

 4. Red, är ett inspelat telefonsamtal, med Martin Burman anställd av eller med uppdrag för det svenska rättssubjektet ”LäkemedelsvÄrket”, i nutid, nära framtid och rum, ett rättssäkert bevis för att rättssubjektet ”LäkemedelsvÄrket” i tid och rum har producerat föreläggande om 800.000.- till rättssubjektet Ion Silver AB, om Ion Silver AB eller humana resurser med kvalitetssäkrad fullmakt för Ion Silver AB, i nutid, nära framtid och rum, inte upphör med att producera säkerhetsbrist i information till enskild konsument, lokalt i EN medlemsstat på den inre solidariska fria marknaden för enskild person, vara, tjänst och kapital i EES och Europeiska unionen?

 5. LegeNet, skrev 4 Aug, 2015 at 17:15: ”Vi måste komma bort från rådande systemförtryck, som faktiskt förhindrar människor från att skapa en bättre värld. Det är inget annat än ett krig de bedriver, ett krig mot mänskligheten. Vi måste bort från myndighetsförtrycket och rättsförtrycket, eftersom det är genom dessa kapade apparater som allt positivt, men som inte passar in i det rådande hälso-vetenskap-ekonomi-förtryckarsystemet, saboteras.”

  LegeNet, kan Du i nutid och rum kvalitetssäkra nytta, ansvar och RISK med namn/ord/begrepp som ”Vi”, ”människor”, ”en bättre värld”, ”de”, ”mänskligheten”, ”Vi”, ”kapade apparater” och ”det rådande hälso-vetenskap-ekonomi-förtryckarsystemet, saboteras.”?

  Nej det kan Du inte för Dina ord/begrepp inom citationstecken ovan är i nutid, nära framtid och rum EN ”nullitet” utan personligt ansvar och RISK, för säkerhetsbrist i producerat budskap, till den Marknad som vill, kan eller vågar förstå när, var och varför, här på NewsVoice, lokalt i EN medlemsstat på den inre solidariska fria marknaden i EES och Europeiska unionen.

 6. Adam NätvÄrkselev, u.p.a. nätverk kan ställa till med avsevärd skada bara genom vad de påstår. Och denne Martin Burman ”på Läkemedelsverket” sprider ostridligt dessa uppgifter. Det är också ostridligt att media hjälper honom. Så juridiska ”nulliteter” är ofta mänskliga viktigheter. Och ofta vice-versa. Det finns f.ö. t.o.m. en hel del som juridiskt talar för att jurister inte har behörighet att bedöma rätt och fel, d.v.s. de stora rättsfrågorna. Utan endast sådana frågor som de enligt praxis getts behörighet till. (Klicka mitt namn ovan, där finns flera artiklar relaterat till detta. Mina tidigare kommentarer i dag är också relevanta i det sammanhanget.)

  Allt skitviktigt är alltså inte juridik. Juridiskt har du naturligtvis poänger. Det är av juridiskt intresse huruvida rättssäkert redovisat rättssubjekt hit eller dit rättssäkert har producerat föreläggande, etc. Och det är definitivt av intresse för rättssubjektet Ion Silver AB att verifiera att eventuellt ”föreläggande” verkligen är rättssäkert. Vad som definitivt inte på något sätt är säkert, är ett ”Läkemedelsverk” som lyssnar på industrilobbyister, men inte har egen förmåga att ta reda på de i det här fallet existerande starka bevisen för nyttan med kolloidalt silver. Eller ö.h.t. en ”vetenskap” som erkänt bara har koll på 5%, och utifrån det har mage att avfärda saker som strunt. D.v.s. det är snarare okunniga uttolkare än riktiga vetenskapsmän, som lider av sådan blandning av arrogans och okunnighet.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here