8 KOMMENTARER

 1. Tack för intressant informativ artikel – borde läsas av många ..inte minst våra politiker.

  (..men betr Kissingers – ”Kontrollerar du livsmedeln, kontrollerar du människorna..” – borde det inte vara det ‘starkare’ – ”Kontrollerar du livsmedlen, kontrollerar du mänskligheten..” ?)

  Bästa hälsningar, Mayne

 2. Kissinger räknar sig i inte till något så lågt som mänskligheten eller människorna! 🙁

  Bästa och mest skrämmande läsningen på länge. Cancercontroll (?),Spermiedödande majs (?), födelsekontroll (?), också livsmedelshjälpen ser alltmer cynisk och makaber ut.. Det blir inte svårt att förstå hur man anstränger sig för att svälten ska hinna fram och breda ut sig.. Man behöver bara vrida huvudet lite så ser flyktinglägren nästan ut som utrotningsläger..

  När en gång informationen gick fram om hur CIA saboterade odlingar, transporter och livsmedelsproduktion på Kuba blev självgodheten en dyster kontrast. Så det går ju att konstatera hur vår neutralitet genom alla åren setts med ett outgrundligt hat.. Tanken svindlar över vad man tagit ur bakfickan i sin besvikelse över att ett land inte lyder en ständigt oförsonlig politik.. Så till den grad att man lät mörda inte bara vår statsminister. Fjärde riket kanske är en underdrift när källan är uppenbarad.

  Konsten att odla lax som smittar mindre önskade potentater med en dödlig hjärtsjukdom kan ha sin makabra förklaring. Om ändå verkligheten inte hade en sådan förmåga att överträffa dikten. Det behövs inte alls så många kockar för en uslig soppa och laxen kan få sin lök..

  Den artificiella bunkerupplysningen är djupt bekymrad över ”kulturmarxismen” ??? Ett Sodom och Gomorra består alltså inte huvudsakligen av korruption, utan de mindre framträdande symptomen blir det man som inskränkt betraktare fastnar med stövlarna i? Var ordet Gud? Ja, men inte den bristande informationen, inte de fasliga slutsatserna, inte de ytliga betraktelserna eller förutfattade meningarna, inte heller den bokstavliga tron, annat än som en aningslöshetens förödande konsekvens.. Ordet är lagbundet och ve den som inte kan lyfta perspektivet ut ur sin egen sfär, blir dess slav.

  Rockefellers värld är den som alla hoppades var en fiktion, en ond dröm, en biblisk saga utan verklighetsbakgrund..

 3. Hela GMO-branschen är en artificiell konstruktion som bara kan upprätthållas så länge folk köper grödor ifrån dessa företag. Så fort man odlar fram en planta som växer på naturens egna villkor så tar den över med tiden. Allt återgår till en normal genutvecklingsprocess som följer det gyllene snittet.
  Monsanto tog redan för flera år sedan fram aluminiumresistenta grödor, de skulle alltså under en period kunnat skaffa sej monopol på allt som växer i matväg genom att via flygbesprutning släppa ut skadligt aluminium. http://www.geoengineeringwatch.org/chemtrails-killing-organic-crops-monsantos-gmo-seeds-thrive/ Allt sker i samarbete med det krigsindustriella komplexet enligt planer från 1950-talet. Nu fungerar det ju inte riktigt så utan naturen är lite mera finurlig än skrivbordsekonomer. Den nuvarande vetenskapen har under 100 år inte anammat kunskapen om energin det subatomära fältet som den beskrevs av James Clerk Maxwell i slutet av 1800-talet. Idag förklarat av Miles Mathis på http://www.milesmathis.com. Naturen tar alltså över igen och kommer att balansera ut aluminium som överhuvudtaget inte finns naturligt i sin metalliska form.

 4. Ivan Björn skrev: 2 Jul, 2015 at 20:51
  ”Efter denna läsning så blir det bara att övergå till PRANA.”

  Ivan, vill, kan eller vågar Du eller någon annan läsare förklara för den Marknad som läste ordet PRANA, men som i nutid och mentala rum INTE förstår om ordet PRANA har kvalitet och säkerhet i nutid och rum, som SKYDDAR enskild ägd hälsa, miljö, säkerhet och ekonomiska intressen?

 5. The Independent 2 aug 2015: ‘Gene drive’: Scientists sound alarm over supercharged GM organisms which could spread in the wild and cause environmental disasters

  ”However, scientists at the forefront of the development believe that in the wrong hands gene-drive technology poses a serious threat to the environment and human health if accidentally or deliberately released from a laboratory without adequate safeguards.”

  http://www.independent.co.uk/news/science/scientists-sound-alarm-over-supercharged-gm-organisms-which-could-spread-in-the-wild-and-cause-environmental-disasters-10434010.html

 6. JRs ord
  — ”Så fort man odlar fram en planta som växer på naturens egna villkor så tar den över med tiden. Allt återgår till en normal genutvecklingsprocess som följer det gyllene snittet.”
  och
  — ”Idag förklarat av Miles Mathis på http://www.milesmathis.com. Naturen tar alltså över igen och kommer att balansera ut aluminium som överhuvudtaget inte finns naturligt i sin metalliska form.”

  ..är ju något av en tröst i en värld som tycks alltmer syntetiskt skrämmande. Men.. det kommer sannolikt att ta t i d ..suck. 🙁

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here