Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

(M)-motion om tvångsvaccinering väcker ont blod i sociala medier – Namninsamling mot tvång återstartas

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 9 oktober 2015
- Torbjörn Sassersson
Sofia Arkelsten (M) pressfoto

Sofia Arkelsten (M) pressfotoDEBATT. Det allmänna vaccinationsprogrammet bör bli obligatoriskt, ansåg nyligen riksdagsledamot Sofia Arkelsten (M). Det har väckt ont blod hos personer insatta i vaccinernas baksida. De förstår även att detta innebär tvångsvaccinering en form av preventiv tvångsmedicinering.

Den ibland kontroversiella tidningen Dagens Medicin, publicerade den 6 oktober en intervju med Sofia Arkelsten, men kommentarsfältet stängdes av redan efter ett 10-tal kommentarer, samtliga var negativa till förslaget. Ute i sociala medier där vacciner diskuteras är de flesta övervägande negativa för att inte säga, förbannade.

Några kommentarer:

“Varför inte lag på bantning, regelbunden motion och max en bakelse i veckan, när man ändå är igång?”

“Förr blev du straffad när du använde sprutor. Snart blir du straffad om du inte gör det. Vidriga människor som förespråkar denna skiten!”

“God och tillgänglig information är nog en bättre taktik än tvång. Jag vill gärna tro att folk är kapabla att ta rätt beslut kring vaccination om de får riktig information. “

Sofia Arkelsten pekade inte – i intervjun – på några vetenskapliga bevis för att vacciner fungerar och är säkra. Uppfattningen som Arkelsten har är att sjukdomar kan utrotas med vaccin, trots att nya rön visar att både statistik förfuskats och diagnoser ändrats för att ge sken av att vaccin fungerar. Uppgifterna kommer från sajten Vaccin.me som samlar på data och rapporter som svenska mainstream-medier inte skriver om.

“Det här är en viktig signal, jag ser också att det finns en debatt om att vaccinet inte skulle fungera. Det tycker jag är väldigt olyckligt eftersom det fungerar.”

Arkelsten syftar på ett mässlingsutbrott som startade i nöjesparken Disneyland som en effekt av påstådd bristande vaccintäckning. Andra bedömare menar att de flesta barn i USA redan är vaccinerade och ändå fått mässling.

NewsVoice vill återigen hänvisa till den namninsamling som tidningen startade 2012 mot tvångsvaccinering. Så här långt finns över 7000 namn. Du kan tillföra ditt namn på denna länk. Avsikten är att överlämna listan med namn till Regeringen och inom kort är tiden mogen.

Ha kontroll på när Socialutskottet ska besluta om tvångsvaccinering

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat

Doktor Suzanne Humphries berättar varför polio är borta – och det är inte tack vare vaccinet

Poliovaccinets dolda historia – huvuden rullade överallt efter att barnen förlamades och dog

History suggests polio was caused by pesticides – then eradicated by their decline

Myten om polio

Polio ökade efter massvaccinering – förändrade diagnoskriterier lurade en hel världspopulation

Polio vaccines now the n:o 1 cause of polio paralysis

Kvinna i USA som dog av mässling var redan vaccinerad mot mässling – Vaccinlobbyn vände på ”storyn”

Bebis med mässling dog i Tyskland – Men barnet led av allvarlig hjärtsjukdom

Hur vi alla blev förvillade under Storbritanniens ”stora” mässlingsutbrott – BBC retuscherar falska nyheter

Walesisk mässlingsepidemi var en bluff

Mässlingsvaccinets oavsiktliga konsekvenser – mässlingen ökar i välvaccinerade befolkningar

Mässlingsvaccinet kom efter att mässlingsdödsfallen minskat med 97% – De vaccinerade drabbas av mässling

 


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq