11 KOMMENTARER

  1. Onekligen ett stort steg framåt för mänskligheten. När det gäller att döda på avstånd utan att själv riskera livet finns inga gränser för människans uppfinningsförmåga! Inte för att jag direkt uppmuntrar personliga tvekamper med skarpa vapen, men jag kan förstå att tekniskt mindre avancerade motståndare finner det fegt. Så länge man bara riskerar andras liv, är det lätt att eskalera konflikter!

  2. Vi har folkstyre i Sverige, men innebär idag att folk styrs. Hur kan vi ta tillbaka makten ?! Det borde finnas en styrgrupp av mogna vuxna människor som kan ta över ledningen av ett land i kris. Nuvarande politiker har bevisat sin oduglighet och bör sättas i karantän omedelbart för egen reflektion och rannsakan. De kan tex. tälja nåt i trä. Obligatorisk närvaro i träslöjd hos en mellanstadieskola skulle göra gott. Alla lösningar finns ju. Är övertygad att Newsvoice med läsare/skribenter har kompetens för att medverka i en sådan styrgrupp tillsammans med alternativa politiska partier. Vad häftigt det vore att leva i ett fungerande samhälle där vi rustar för fred och inte krig, tillsammans med trygga människor, fria att skapa sina egna liv.

  3. Vad gäller lämplig verksamhet för inkompetenta politiker och deras rådgivare (med egna intressen att driva) rekommenderar jag varmt att plocka frukt, bär och svamp. För detta anlitar vi ju hitlockade thai- och andra -ländare till usla villkor, eftersom vi inte själva ids plocka något.

  4. Vem och när frågade de, det svenska folket om detta vansinniga tilltag var OK.
    Vem bär ansvaret för att detta görs i Sverige?

  5. Ansvaret bär svenska folket, tyvärr. I och med att vi går och röstar vart fjärde år godkänner vi även agendan. Det är bara att gilla läget eller göra något åt saken…

  6. Än en gång visar Sverige sin vidriga dubbelmoral – att å ena sidan värna om fred och humanitet och om att ”öppna våra hjärtan” till alla krigsoffer, och å andra sidan vara största finansiär i byggandet av världens största drönare. Skamligt!

  7. Ett tydligt bevis för att våra politiker sitter i knät på krigsindustrin i vårt land, där liknande övningar gynnar en part mer än den andra pga ökad riskexponering.

  8. Ryssland svarar snabbt på upplevda hot. Vem tror de att de lurar? Ryssland kan göra aska av våra tre största städer inom 10 minuter. S-400 missilerna och tillhörande radarsystem betyder fortfarande flygförbud över Ryssland. Detta system och de flesta andra är mobila och kan dundra in norrifrån om de så önskar. Margot Wallström är en oförståndig ledare. Det är önskvärt med bättre relationer till Ryssland.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here