Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

40%

40.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 23/4 kl 09:30.

Vi har ett lokalt “världskrig” i Mellanöstern eftersom världen styrs av psykopater

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 30 november 2015
- Torbjörn Sassersson

Syrien-bombs

DEBATT. Det pågår ett “lokalt världskrig” i Syrien och i landets grannstater. Flera stater från flera världsdelar deltar i en konflikthärd. ISIS-olja säljs och köps, oljekaravaner bombas, stöd av olika rebellgrupper sker, där många kan vara köpta legosoldater som kan byta sida beroende på vem som betalar bäst för dagen. Vad kan gå mer fel?

Text och sammanställning: Torbjörn Sassersson, uppd. kl 22:36

Nu är fokus på Syrien:

Det viktiga att inse att allt detta händer inte bara av en slump. Bakom varje händelse tas beslut och bakom varje beslut finns intressen och intentioner. I en normal och fredlig värld skulle det som händer nu i Mellanöstern och Europa aldrig hänt eftersom ingen normal, ansvarsfull och empatisk politiker, beslutsfattare eller industrifamilj skulle tillåta allt detta kaos. Världen leds av psykopater som terroriserar och statsterroriserar medan skulden kastas på anonyma terrorister med maskerade ansikten.

Källor: RT, LA Times, Global Research, CNBC mfl

Text och sammanställning: Torbjörn Sassersson


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq