3 KOMMENTARER

  1. Men det är ju självklart så som detta globala system är konstruerat. Valutor stiger och sjunker beroende på om marknaden anser att landets samhälle är ”stabilt”, och det har inget med att folk har det bra eller inte, eller om folket står upp mot en diktator för att få frihet, då blir det oroligt och valutorna går ner, likaså när en ledare tar ett beslut som skulle gynna folket och göra dem oberoende av omvärlden.
    Krigsindustrin blomstrar inte av fred.
    Läkemedelsbranschen blomstrar inte när folk är friska och krya och botar sig på egen hand.

  2. Samma gäller börsen och aktiehandel överhuvudtaget. När det sker friställningar och andra neddragningar så stabiliseras alternativt ökar kursen eftersom utdelningen till aktieägare ökar. När Sverige fick sina pensionssparare att själva placera sina pengar på börsen började den kräftgång som nu accelererat till en recession.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here