7 KOMMENTARER

  1. Detta är skrämmande och det handlar faktiskt om mord på oskyldiga människor. Dessa läkemedelsföretag borde ställas inför rätta och inte komma undan med några miljoner i böter utan mångåriga fängelsestraff för den högsta ledningen. Hur ska vi lyckas med det?

  2. På nyheterna i UK meddelades det att patienten i koma har avlidit och att andra fått obotliga hjärnskador! Hur många fler som får bestående skador av detta (pseudo-science!) försök återstår att se. Det är sannerligen dags att sluta med gräsliga syntetiska experiment – på både människor och djur!!

    Det jag, och många med mig, vill se är en fungerande sjukvård – dvs friskvård! Både människor och djur mår bäst av en naturlig ekologisk kost, kosttillägg, örtmedicin, homeopati osv. – tillsammans med olika behandlingsmetoder som patienten själv ska kunna välja efter behov och önskemål – t. ex. akupunktur, osteopati, mindfulness, tai chi, massage, zonterapi, ‘gympa’ etc…

  3. Den här typen av ”incidenter” hanteras rutinmässigt i tre steg: 1 – otillfredställande information från ljugmedia om det inträffade. 2 – lugnande besked från ”ansvarig” myndighet och 3 – locket på, så att vi snabbt ska glömma vad som hänt och de skyldiga gå fria.

  4. LJJ: Huvet på spiken – precis så går det till (och det gäller inte bara läkemedelsskandaler)!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here