3 KOMMENTARER

  1. Jag tyckte det var riktigt bra. Kunde vara minst 30 minuter längre tyckte jag. Det var bra att minska antal debatterande, så alla fick prata till punkt. Bra även att Suzanne Osten hyllade Birgitta Andersson med det tal hon förtjänade.

  2. Ja, det är bättre än förut när alla pratade i mun på varandra! Mer ordning och reda och Belinda är bra! Synd bara att Inga-Britt Ahlenius inte fick prata färdigt.

  3. Tycker nya programmet är mycket sämre än gamla debatt. Där var fokuset på de som debatterade, inte på programledaren, men med nya Opinion blir det mer som Agenda av programmet, där programledaren ställer specifika frågor till de olika medverkande. Det var speciellt hettan och nerven mellan de debatterande i det gamla programmet som gjorde det så intressant och bra att titta på. Det nya programmet är som ett enda sömnpiller i jämförelse, inte undra på att tittarna sviker programmet då….

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here