6 KOMMENTARER

  1. Utomordentlig inlaga, Torbjörn! Newsvoice gör skillnad, i en tid när ”förnuftet” kan vara allt annat än sunt!

  2. Givet som en dag! Alternativa medier börjar dock ta över. Vet inte om det är ett bra tecken i den här kontexen, men det kan ju inte skada under rådande msm-”kultur”.

  3. Frågan är om det kan anses moraliskt korrekt eller ens lagligt korrekt av en demokratiskt vald riksdag och regering att i lönndom skapa lögnaktigheter för folket, speciellt om det är det militärindustriella komplexet som vill skapa hat som leder till krig och konflikt som kommer missgynna folket. Å andra sidan har folket de facto valt de politiker som ljuger för dem. Frågan bör ställas till folket på gator och torg om hur de egentligen vill ha det. Lögn eller sanning. Hur vill vi ha det?

  4. Visst, det är samma här som annorstädes. Fördummade människor väljer alltid dåliga ledare.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here