4 KOMMENTARER

 1. Tack för ny och viktig information om hur drönare används. Jag vill även rikta uppmärksamheten på att USA idag tillverkar fler drönare än stridsplan. Drönare skickas över mellanöstern av unga män som sitter i containrar i Libyen, på Seyschellerna och i Nevada men fr.a, från baser i Tyskland. Israel har använt drönare hela kriget mot Gaza. Sverige har en stor drönarträningsarena, NEAT, stort som Blekinge, där Israel utprovat drönare. Den stora stridsdrönaren nEUROn (kan ej ses på radar) utprovades klart på NEAT i Norrbotten i oktober 2015.

 2. Jag är liksom red ”övertygad om att allt det som BioCarbon Engineering föreslår kan lösas bättre och mer effektivt av människor”. Här ser vi ytterligare ett exempel på ”helt bindgalna vetenskapsmän” som försöker lösa problem med än mer problem. Jag ryser så snart jag ser ordet engineering som signalerar helt irrationellt tänkande och frånvaro av sunt förnuft.

  Det här projektet är ett av de 14 projekt som vunnit FN:s tävling rörande ”Sustainable Development Goals”. FN:s målsättning handlar mindre om hållbarhet och mer om utveckling av ekonomin. Företaget BioCarbon startades av en fd NASA-anställd. Biocarbon-projektet är bl a kopplat till Singularity university; ett universitet med transhumanism som grundläggande ideologi. BioCarbon säljer också in sitt projekt under förespegling att de ska motverka ”Climate change”.

  Industriskog (silviculture) förknippas med monokultur där man använder genetiskt modifierade och sterila trädslag där trädens arvsanlag förändrats för att bättre möta industrins behov. Dessutom växer dessa snabbare än traditionella träd, vilket innebär att skogens ägare snabbare kan ”casha in” avkastning för sina investeringar. Kostnaden för sci-fi-plantering uppskattas till 15% jämfört med traditionell hantering. Vem ska betala för när bieffekterna uppstår när frankenstein-träden löper amok?

  David Benjamin, Healthy Wild And Free, är skeptisk till industriskog; “I hope that they stick to trees that have evolved through natural selection and not venture into planting untested and unproven seeds (GMO) on a mass scale. That would be a science experiment on nature gone horribly wrong. http://healthywildandfree.com/ex-nasa-engineer-plans-to-solve/
  BioCarbon presentation: https://www.youtube.com/watch?time_continue=190&v=5NRNY1-8GGU

  http://www.techtimes.com/articles/91909/20151006/plant-one-billion-trees-with-drones-this-startup-wants-to-make-it-happen.htm

 3. Med tanke på hur många drönare som finns blir det väl snart en verklighet att vi alla övervakas och utraderas om oönskat. Det totala övervakningssamhälle blir bara smakliggjort för den icke tänkande med behjärtansvärda dock, ack så falska förespeglingar. Det samma gällde ju också för GMO som skulle ge mat åt alla,EU som skulle skapa fred i Europa.Många har redan tagit till sig hur bra drönare kan vara och köpt leksaksdrönare till Jul och invaderar andras privatsfer. Allt för att vänja oss med rosa glasögonen och bomull till vår egen undergång.
  Tack Torbjörn för en avslöjande artikel.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here