1 Jul, 2016

Föredrag i Göteborg om Hälsofrihet – Ekomat – Matkemi den 26 feb 2016


HalsoEvent-2016-Goteborg

Välkommen till ett speciellt hälsoevent i Göteborg den 26 februari 2016 arrangerat av Petra Ollstig.

Frågor som tre föreläsare ska försöka besvara är:

  • Är ekologisk mat verkligen bättre?
  • Vad ska jag tänka på när jag handlar mat?
  • Hur påverkas min kropp av min kost?
  • Vad ska jag göra för att hålla mig frisk?
  • Vad händer i våra kroppar när vi får i oss kemikalier och tillsatser?

Föredragshållare

  • David Appelgren, bloggande ekobonde som har Facebook-sidan Matfusket.
  • Sara Boo, ordförande i National Health Federation Sweden. Sara har arbetat med hälsovård, örtterapi, homeopati och blodanalyser i 25 år.
  • Torbjörn Sassersson, naturvetare och redaktör för nättidningen NewsVoice som ofta publicerar artiklar om hälsa, läkemedelsindustrin och forskningsfusk.

Plats: Restaurang Einstein, Chalmers Teknikpark, Sven Hultinsgatan 9

Biljettpris: 195 kr, köp ut via Ticnet eller Regnbågens Böcker och Smycken, Haga Nygata 11, Göteborg.

Mer info: Kontakta Petra Ollstig

 

Regler för kommentarsfältet: Du har personligt ansvar för vad du skriver. Nedsättande kommentarer raderas. Max ca 300 ord och tre externa länkar. Läs mer

Comments

  1. Fd generaldirektör för Kemikalieinspektionen Ethel Forsberg (en visselblåsare), beskriver här i sin bok de farliga kemikalierna i vardagen samt varför man ska äta etologisk mat.

    http://urplay.se/Produkter/181875-En-bok-en-forfattare-Makt-plast-gift-och-vara-barn

  2. Inte behöver man bevis på att ekologiskt mat är bättre än mat med gifter – det säger sig ju själv!

    Men OK, ska de’ bevisas så ska de’ :
    http://www.soilassociation.org/whatisorganic/organicfood/organicnutrition

Speak Your Mind

*