3 KOMMENTARER

  1. Snygg rundgång! Banorna tål inte mer trafik än ett tåg i timmen utan upprustning, men upprustning är inte lönsam med lägre trafik än ett tåg i timmen. Tanken att upprustning kan öka trafikmängden har tydligen inte slagit trafikverket!

  2. Sanningen är att decenniers fullständigt inkompetent ledning, helt utan verklighets erfarenhet har för eget och utländska intressen förstört tågnätet i landet. Fullt fungerande och nyrenoverade spårmaskiner har flera gånger skrotats o s v. I nuläget är ledningens kompetens högre med fantasi projekt och dataspel än reell verklighet av spårunderhåll. Väldigt få länder har så dåligt nyttjande av järnväg som Sverige vilket är en stor skam. Men snacka om miljöpolitik går bra men lite verklighet och verkstad är svår att finna. Bedrövligt !! Kicka hela ledningen och ta in gamla gubbar med verklig erfarenhet istället från spårarbete. Enda chansen……….

  3. Men höghastighetsjärnväg ska vi ha och en tunnel under Gbg som ger förlängd restid för dom som untnyttjar den. Svårt och hitta mer inkompetent infrastrukturminister och trafikverk tyvärr.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here