11 KOMMENTARER

 1. Varför ska man läsa färdigtuggad, politiskt gravt styrd och desinformerande massmedia av dålig kvalitet som ägs av familjen Bonnier, när det finns alternativ massmedia, likt Newsvoice, vilken levererar betydligt bättre analys och kvalitet? Jag finner ingen anledning ens om jag letar riktigt duktigt efter anledningar.

  Det enda som talar för DN är formatet som är ett bra packmaterial och är ordentligt tilltaget, även om priset är alltför högt även för ett gott packmaterial.

 2. Hm, skulle ”alterrnativmedia” vara bättre?

  Mot de etablerade medierna pågår en smutskastningskampanj av ett slag som lite grann påminner om hur det är i diktaturstater. Detta från bl.a. ”alternativmedier” som Avpixlat och SD-Kuriren.
  De ovan nämnda är rent skräp då de vinklar allt för sitt eget syftes skull.

 3. Katrine Frisk på Veterans har en synpunkt på vem som ”äger” planeten. Finns det en parallell till Sveriges invasionsdebacel med Greklands försök till Grexit? Grekland fuskades in i EU och när de ville ut fick de flyktingströmmen som svar på tal. Sverige har vidöppna gränser och vad ligger i pipeline här? Wallströms uttalanden 2015 följdes av Löve´ns tal på Medborgarplatsen och rättsmyndigheters slapphet. Många händelsers datum sammanfaller med lite fördröjning. Det finns lite av hämnd i tidsplanen.
  http://www.veteranstoday.com/2016/03/14/the-people-versus-goldman-sachs
  Och nu har tyskarna röstat fel och vad kommer härnäst?

 4. @Sten Magnusson

  Du lever redan i en diktaturstat men det kräver rätt kunskap och referenspunkter för att se det. Något du inte får via mainstream media.

  Problemet är att etablerade medier inte är sanningsenliga i sin rapportering och granskning. På grund av ett bakomliggande syfte sysslar de med censur och informationsstyrning.

  Alternativ är bra då du som medborgare kan få en alternativ syn på världens skeenden. Sedan är det upp till dig att ta ställning till vad som är sant eller ej.

  Alternativ betyder inte per automatik bättre eller mer tillförlitligt men många alternativa sajter drivs av personer som har tid och möjlighet att fördjupa sig i sakfrågor som man inte hinner på t ex DN där många nyheter är upprepningar från nyhetsbyråer och få har tid för hederliga journalistisk granskning. Kunskapsgapet kan vara och är ofta stort.

 5. Sten Magnusson, att kalla kritik och analys av mainstream medier för smutskastningskampanjer, rent skräp, samt associera det till diktaturstater är anmärkningsvärt för att inte säga rent komiskt.

  Jag tycker det är mer rimligt att se det som om vi redan lever i en mediadiktatur där politiska redaktörer och utvalda debattörer i mediernas finkanaler dikterar villkor och normer som ska gälla i samhället.

 6. Jag håller med Torbjörn Sassersson om att vi allt mer lever i en mediadiktatur där det blir allt mer tydligt att de i dag dominerande medierna springer storintressenters intressen utan att bry sig om ifall det är helt fel det som påstås. Fakta och information som stör dessa inflytelserika intressen nobbas i allt högre utsträckning.

  Vart är samhället på väg när myndigheter förvandlats till Sanningsministerier som aldrig kritiskt granskas och när det är helt fritt fram att håna de som för fram fakta och de som skadats allvarligt av industrins verksamhet och produkter? Ett färskt exempel är drevet i Mittmedia mot Jan Lindholm (mp) pga seminariet med den amerikanske professorn Martin Pall om hälsorisker med trådlös teknik.

  LISA MAGNUSSON: Mobilskadade foster och chemtrails – riksdagsmannen slösar resurser på rent hittepå

  LEDARE: Hur länge tänker MP låta riksdagsmannen Lindholm hålla på så här?

  En insändare får felaktiga ”svar direkt”.

  Sammanlagt 5 mycket felaktiga artiklar varav en med Carl Oscar Bohlin (m) redan bemötts här på NV. Vår replik/debattartikel refuserades.

 7. Den nu pensionerade fd journalisten Göran Skytte har sagt att all journalister är grindvakter. Alltså de bestämmer vad de släpper igenom och stoppar det som vi inte bör veta. Ett bra exempel är sexattackerna i Östersund. Stormedia, alltså radio, tv och dagstidningar har lagt locket på att det gäller ”nyanlända” . alltså flyktingar oftast från mellanöstern och Afrika. Ett annat bra exempel är de årliga Bilderbergmötena som aldrig nämns i svensk media, ej heller i Newsvoice!!

 8. Tack för er a kommentarer. NewsVoice borde absolut publicera om Bilderberggruppen. Någon som har en artikel att skicka in? Jag har inte hunnit med att fördjupa mig i ämnet, men jag har boken av Daniel Estulin.

 9. @Sasser

  Det behövs ingen fördjupande artikel om Bilderberg – bara en kort notis när deras ”hemliga” möte ska ske och orten. Finns ofta på nätet några veckor innan. För några år sedan var gruppen i Köpenhamn och dansk tv rapporterade faktiskt om deras möte.
  Men en liten artikel signerad redaktören vore trevligt och förtroendeingivande.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here