4 KOMMENTARER

 1. Sedan blir ju greppet att ge sig på civila alltid ett streck i räkningen, vars skuld oftast borde tillfalla falseflag-konceptet och som givetvis enklarare förklarar vad som är i görningen. Att tex vrida en opinion, framtvinga politiska beslut, som annars varit omöjliga.. IRA behövde inte bedriva terror det skötte hemliga brittiska komandon. I Irak var det brittiska elitsoldater som stod för vägbomberna.. osv osv… På samma vis har Israels hårdföra oftast fått organisera terrorn för att dess föredragna politik ska passa som hand i metallhandske..

 2. Hans Brun gav mig överhuvudtaget ett dogmatiskt och förhärskande intryck .
  Har aldrig lyssnat på människan förut , bara läst hans namn I förbigående

 3. Din analys av terrorismen är korrekt, Börje.

  Bombningen av Irak var till stor del terrorism, speciellt den mor Falluja. En bomb mot civila är en bomb mot civila, även om den släpps från ett flygplan.

  Barack Obama och Hillary Clinton sitter tyvärr i samma Wall street-båt som Bush-familjen. Bernie Sanders är eventuellt ett undantag som inte sålt sig.

 4. Räkna lite på kalkylen terrorism så ser man det är gargantiskt dyrt. Och dessa gevärsflängade ”ensamkommande” kan inte producera något köpvärt på marknadsplatsen. Så varifrån kommer finansieringen till ammo, skjutvapen, robotar, Toyotas med kanoner, mat och transporter mm.
  ”Någon” har räknat ut, att får man bort folket på den geografiska ytan blir det en förtjänst.
  Produkten av rädsla är minskad rymd för den rädde. En orädd har stor volym omkring sig i form av t.ex.. resor, många bekanta/boplatser, enkelt att kommunicera, levererar nyttiga produkter etc. En rädd är upptagen att skydda den lilla volym man har kvar. Varje emotionell kronisk nivå har sitt exakta beteende. Gör folk rädda och despotens volym kan vidgas. (Men endast temporärt).
  OT. bankirens samhällsstatus i gamla Kina var den lägsta eftersom han inte levererade någon produkt.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here