6 KOMMENTARER

 1. Jag får två slags känslor inför de här bilderna och berättelsen om Hope. Hur han levde då och vilket liv som han fick genom biståndsprojektet Din Nödhjälp och Anja Ringgren Loven. Så mycket det går att göra med lite resurser och med hjälp av människor som har den äkta känslan för sina medmänniskor.

  Den andra känslan är det djupa förakt som jag känner för Stefan Lövén med sina likasinnade feminister i regeringen, som tar av just biståndspengar för att få möjlighet att köpa röster till sina redan alldeles för stora egon.
  Jabg finner inte nog starka ord för vad jag känner inför

 2. Jag hann inte avsluta mitt inlägg innan datorn ”la av.”

  Alltså… ”jag finner inte nog starka ord för vad jag känner inför” det hyckleri och den dubbelmoral som kännetecknar våra politiker i dag. Jag har svårt att förlika mig med den totala bristen på moral och etik
  som är den här regeringens signum och jag ser dessvärre ingen ljusning.

 3. @ Marianne Leonir
  Jag känner som du. Jag inser hur lite som krävs och hur mycket som förslösas. Om biståndet riktades till barn som Hope i Afrika skulle det ena hela Sverige, t.o.m. den mest etniskt orienterade individen i Sverige skulle sannolikt vara enig i det moraliskt riktiga i sådan hjälp. Barnet har en utmärkt hud för den starka solen i Afrika.

  Att ta emot fullvuxna icke-flyktingar och människor som tillhör våldsamma sekter och ge dem dyra boenden och bidrag för ett liv i ett överkonsumerande Norden är inte enbart korkat, det är omoraliskt och miljövidrigt.

  Jag ser på Internet att populationen växt kraftigt och att kristendom och islam är de två stora religionerna. Vet du exakt varför nigerianerna ansåg att han var förhäxad? Vad heter religionen/sekten? Vad i religionen/sekten pekade ut honom som förhäxad?

 4. Kan RED skriva om agenda 2030? FN har dikterat att Sverige ska släppa in och ge alla i världen som vill livstidsförsörjning. Detta med att Sverige släpper in alla utan bakgrundskoll visar att politikerklassen går ”all in” här…. Utan att detta fått debatterats.

  Inte ens Sverigedemokraterna snackar om detta. Ett Scoop!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here