6 KOMMENTARER

  1. Orsaken till varför FBI vill ha detta, är att kunna hacka telefoner på distans. Dvs. ej behöva ha fysisk tillgång till telefonen. Därför ljuger de om att de ”inte kan hacka” den telefon de har fysisk tillgång till.

  2. FBI vill nog komma åt drog-nätverket för att kunna utplåna alla spår som leder till dom själva.
    Skulle dom börja snoka mha NSA, skulle dom nog skapa ringar på vattnet, så här utnyttjar man istället situationen genom att påtala att en iphone är helt säker, att man kan lita på äpplets produkter.

  3. Det enda war on drugs handlat om är slå ut konkurrensen så wallstreet och bankernas penningtvätt fungerat så invändningsfritt som möjligt.

  4. Enheten som nämns i samband med hur FBI hackar Iphone är en känslig radio som snappar upp signalerna som uppstår när processor & minne arbetar. Efterhand kan man urskilja olika mönster vilket gör att man kan fånga in tillräckligt med enskilda datapaket för att avkoda det till förstålig information.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here