7 KOMMENTARER

 1. Problemet tycks vara att kapitalismen gör människor som detta till vinnare och alla andra till förlorare så vad är då lösningen? Det är rimligt att fråga sig?

  Är det meterlånga texter om exakt vilka namn och exakt när och med exakt vad detta skett?

  Är det att dilla om den globala uppvärmningen utan att hänvisa till vetenskapliga bevis eller ens fråga sig vilken temperatur som är den ideala för planeten?

  Eller är det att aktivt bidra till ett politiskt parti som försöker göra något vetenskapligt åt de verkliga och bevisade problem som är vår och framtidens utmaning?

 2. Jag har inget hört om faktorer som påverkar havsnivån förutom varmare vatten. Hur är det med bottnar som rör sig perpendikulärt såsom Nordkalottens höjningar efter istiden och Mellanatlantiska bergsryggen som hela tiden växer. Om nu Norra ishavet blir en meter grundare hur mycket vatten trängs då undan? Om man vattenfyller de lägre än havsnivån befintliga landområden i t.ex. Nordafrika, vad gör det på medelvattennivån?

 3. @Peter

  ”Och snart kollapsar hela Rockefeller imperiet, tack o lov!” Förvisso. Och dom kommer inte kunna köpa sig fria. ”Ve er, ni rika! Ni har fått ut er tröst. Ve er, ni som nu är mätta! Ni kommer att hungra. Ve er, ni som nu skrattar! Ni kommer att sörja och gråta”. Bibeln, Lukasevangeliet 6: 24, 25.

 4. Artikeln beskriver ytterst målande Rockefeller (och även Rothschild) familjens storhetsvansinne, där man vill kontrollera det mesta i världen på allas vår bekostnad. Tack och lov har dessa illuminatis genom åren förlorat allt mer av sin makt och snart kommer förlora den helt, vilket gör att deras våta dröm om NWO aldrig kommer bli av.

  Sen att vilja fasa ut fossil beroendet kan ju bara ses som något positivt för kommande generationer och kanske ett tecken på att även Rockefeller familjen insett att det är lönlöst att fortsätta skapa händelser i världen som påverkar människor i världen negativt…

 5. Det viktigaste är får inte glömmas, nämligen Hegels .” Tes-Antites-Syntes.” Efter detta princip har man lurat världen, då ingen har genomskådat principen och detta har gett dessa människor den makten de har nu.
  t. ex. Tes= det finns en global uppvärmning, som måste motarbetas. Antites= Man använder sig an k-trails för att spraya ionosfären med skadlig kemi under ” syfte” att förhindra solen att värma upp jorden ännu mera.
  Syntes= med detta får man flera saker verkställt utan att den ignorerande befolkningen märker något.
  Man acceptera en långsam förgiftning av allt levande och därmed minskar man den så kallade befolkningstillväxten ( levande organismer är väldig motståndskraftiga, men en summation av för mycket gifter i luft, vatten, mat kommer slutligen bryta ner organismen.Sjukdomsexplosionen är bara ett tecken på det och behändig nog är de medicinska etablissemang redan förberedd att bidra ytterligare. Vi ser det redan i den korta levnad av våra husdjur och snart är det normalt att man dör vid 50-60 års åldern. Rockefeller har också präglad AAAS och FDA så alla utbildade doktorer tänker rätt. Nu kan man fråga sig var ligger vinsten i detta? Vinsten kan vara att vi skall betala skatt för Co2 och alla andra normala utsläpp, samt att energin som vi har blivit så beroende av blir allt dyrare, då man effektiv har förhindrat alternativ metoder, eller den har redan kammats hem för länge sedan och ökar automatiskt pga. villiga medspelare, vad jag förstår är väl vinsten, den våta drömmen om ledarskap i ett världsriket som man har total kontroll över.
  Det ligger en existentiell fråga i hela den sociala manipulationen:” hur vill jag som enskild har att världen skall vara? Så länge det inte finns ett vi i vårt tänket, kommer dessa socialkonstruktörer att lyckas.”

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here