9 KOMMENTARER

 1. Jag hade också gärna velat se den, men om den hade visats någonstans i Östergötland, Linköping eller så…
  Lycka till med filmen och premiären !
  Hoppas många kan/vill se den, och att det väcks intresse och uppmärksamhet i ämnet ! 🙂

 2. Fantastisk historia, hoppas filmen sprids. Visar hur vinner läkemedelsindustrin vinner över sunda förnuftet – allt de kan tjäna pengar på stoppas. Eller snarare allt de inte kan tjäna pengar på stoppas…..

  Heja Erik, hoppas du får upprättelse. Du är en kämpe.

 3. Föreningen Humanism och Kunskap: ”Läkaren som vägrade ge upp” har gjort succé. Nu ska den ut i landet

  ”Långfilmsdokumentären ”Läkaren som vägrade ge upp” om Erik och Gunnel Enby har gjort succé på sina två första visningar.”

  ”Genom biografvisningar får vi kontakt med en publik som kan bli intresserad av Humanism & Kunskap. Samtidigt får vi ut information om en problematik som få känner till men som är så betydelsefull för vår rätt att välja hälsovård. Det tredje spåret är att vi får intäkter som gör att alla de som jobbat ett år utan ersättning skulle kunna få åtminstone något betalt för sitt arbete.
  De inledande intäkterna från premiär och Göteborgsvisning kommer dock att gå till distribution av filmen. Ett intensivt kontaktarbete sker nu med biografer runt om i Sverige. En mission impossible vision är 350 visningar Det kan ge kontakt med en ganska stor publik som får upp ögonen för HK.”

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here