3 KOMMENTARER

  1. När någon talar om frihet blir jag alltid skeptisk. De brukar mena kapitalets frihet. Den demokrati som kom genom en vilja att skapa frihet jämlikhet och broderskap störtade det feodala systemet och besegrade kungar. Denna demokrati utmanas nu av oligarker genom en ny typ av förslavning som kallas för frihandel och federala unioner. De nya slavarna luras in i skuldsättning och låglönejobb som förhindrar deras egen frihet och de förstår inte hur man utövar sina demokratiska rättigheter.

  2. När man för några år sedan nämnde namnet Albert Pike i en kommentar så försvann den bums och man blev bannad i det fältet. Men nu är anden ur flaskan om förintandet av de abrahamistiska religionerna och i Sveriga blir det islam som är verktyget. Den fjärde dolda religionen som skall råda universellt beskrivs nu här:
    https://geopolitics.co/2015/03/11/hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/
    Själva upptakten avslöjade Brock Chissholm redan 1953. Orwell (dog som 46-åring!) måste ha känt till detta men för att kringgå direkt avslöjande blev det romanen 1984.
    Agendan var tydligen mer känd före och efter WWll än vad den är idag. Dan Brown har med sina romaner berättat en hel del om hemliga förekomster.
    Alla data finns ute men allt är så fragmenterat att det inte upptäcks enl. GEMS university.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here