3 KOMMENTARER

  1. Hollywoods eviga frammanade av en hjälte, som skall rädda världen kan ju knappast vara annat än en konditionering av den kommande verkliga räddaren, när kabbalisterna näst intill har drivit världen i avgrunden och mänsklighetens rester ropar efter en salvatore.
    Langdon har tydligen ett ”dolt spår” i sina romaner med att avslöja vissa förehavanden som amerikanska och andra hemliga organisationer har för sig, såsom minidrönare, isprojektiler, bakdörrar i datorer, organisationers sammanbindande symboler, kriget om kryptonycklar, psykologisk massmanipulering, Vatikanens politiska agenda mm. Lite av en Orwell kanske. Böckerna har korta kapitel, så de lämpar för nattduksbordet.

  2. redhawk, med flera

    Ett gott råd till er som gillar Dan Browns böcker: Läs Folkbibeln, eller KJV. Då inser ni vad Browns böcker egentligen är, nämligen spekulativ smörja.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here