1 KOMMENTAR

  1. om ni har öppen mind så ska ni veta att eliten, de illuminated i världen alltid berättar det sanna realitet genom filmer, de kallar tom de ignoranta massorna för ZOMBIES, om ni forskar lite så kommer ni kanske fram att smartfone har blivit kopplat till ett gigantisk net grid, där ingår allt möjligt som sateliter, mobilmaster i 4-5 g, spion program och mind control technologi ingår i allt kommunikation, chemtrails gör att allt detta går snabbare och snabbare, elektromagnetiska vågor gör att signaler överförs överallt och göras till den mest potenciella vapen någonsin, elf och psycotroniska vapen som penetrerar överallt tom i vår egen dna och hjärnor, darpa echelon technologi kan göra smartfone till zombie weapon, science ficcion? forska så får ni se. lycka till.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here