7 KOMMENTARER

 1. En skrämmande bild av hur en liten grupp ledande personer lyckats att styra över mänsklighetens viktigaste förutsättningar med bl a hjälp av rasbiologiskt tänkande, samt total kontroll över en mängd olika områden – som om de vore de enda vilka var berättigade till att få avgöra all mänsklighetens framtid!

  Vissa tankar i begynnelsen har tyvärr styrt allt åt ett enda håll – som om det bara var den lilla gruppen med de allra största penningpungarna, vilken skulle vara den enda part vars röster skulle få vara gällande – oavsett vilket område av framtiden som det än skulle få handla om framöver!

  Storebror ser, hör och manipulerar allt som storebror ”vet bäst” vilka lösningar som måste få gälla …

 2. Mycket bra skrivit. Intressant från första stund. Som att läsa värsta Science fiction – fast det handlar om psykopaters verklighet.

 3. Ni vill att man skall skänka pengar till en stiftelse; Är detta en riktig stiftelse registrerad hos Länsstyrelsen? Finns stadgar? VIlka sitter i styrelsen? Många frågor som dock är viktiga.

 4. Hej Jossan,

  Jag förstår dina undringar. Stiftelsen är under registrering och det finns självklart stadgar. Mer information (som styrelsens sammansättning) kommer när hemsidan finns uppe.

  mvh Jacob Nordangård

 5. Jacob! Wow – jag är mållös. Skulle absolut kunna tänka mig att stödja Pharos, men inte när Swedbank används. Sparbankernas grundidé var okej. Nu har det havererat. Men det kanske gäller en separat lokal sparbank? Lästips: Margrit Kennedy’s ”Ekonomi utan ränta och inflation”. Välj räntefria medlemsbanken JAK istället! Okej, den har inte funktionen Swish än… men har en bred ideologisk basis att stå på.

 6. Macula_Transfer

  De angivna kontona är tillfälliga. Vi kommer att öppna ett konto specifikt för Pharos hos Ekobanken när registreringen är färdig. Det väntas ske inom den närmaste månaden.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here