6 KOMMENTARER

 1. Hur skall ett land som Turkiet kunna ingå i EU om folket inte kan ifrågasätta ledningen?
  Sverige borde inte heller samarbeta med länder med dylika lagar.

 2. Jag ser inte komedin eller likheten. Egenskaper som glad, fundersam, arg eller hungrig är egenskaper som de flesta människor och djur har i olika situationer.

  Att sätta skägg på alla de presidenter och diktatorer som tillhör religiösa sekter och som stött IS mot demokratin i Syrien och jämföra dem sida vid sida med Bin Laden och andra terrorister vore naturligtvis betydligt intressantare, inte att förglömma Israels president som tillhör sekten judendomen och leder den fascistiska demokratin där. 🙂

  Likheten mellan Obama och Usama bin Laden (även kallad Tim Osman när han arbetade som agent för CIA) är förresten otroligt slående…märkligt nog… 🙂

 3. Javisst är de lika. ”One ring to rule dem all”. Där missar Erdogan inte en karat i handsmidet mot folkvilja, yttrandefrihet, samhörighet, demokrat och för förtrycket mot allt detta. Visst blir man sjuk av makt och illaluktande…. Makthungern är total och den instrumentlika efterföljden förödande.

  Fick Åsa-Nisse kommentera blev det ”vad ända in i Saurons Dal betyder allt det där bruna?”. ”Klabbarparn, Eulalia, vad är NATO?”. ”Sjökvist,vad är TTIP?”.

  Fransmännen och de undersköna kvinnorna säger väl ”Merdogan”.

  Finnarnas ”perkele” behöver ingen bastuseans eller meditativ verksamhet för sin fulla klarhet.

 4. Utseendemässigt liknar Erdogan Gollum endast lite grann, men om den globala maktmaffia som består av Rockefeller och Rothschild med flera rövarbaronfamiljer är Sauron till sättet, så skulle man kanske kunna säga att Erdogan är en av många mentalstörda och korrumperade Saruman.

 5. Denna artikel togs bort från artikelflödet på förstasidan och från Facebook eftersom det var dålig timing med gårdagens terrorattentat i Turkiet. / red

 6. Vem var tex det Ukrainska offret? Var inte detta också ett riktat politikermord maskerat som ett vansinnedåd? Kan man inte dölja ett politiskt mord i massor av blod? Precis som terrordådet på shoppinggallerian Westgate. https://castoropollux.wordpress.com/2014/10/05/vem-var-professor-kofi-awoonor/

  Försöker man rikta uppmärksamheten bort från det faktum att Turkiet supportat terrorrkriget i och mot Syriens legitima regim? Att stulen olja sålts vidare genom Turkiet? Erdogan är en del av terrorn. Offren är oskyldiga….

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here