Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

InfoWars skojar om svenska polisens anti-tafs-armband

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 2 juli 2016
- NewsVoice redaktion

#tafsainteDen amerikanska folkupprorskanalen InfoWars driver med svenska polisens kampanj för att stoppa våldtäkter av svenska kvinnor under vad som beskrivs som en migrantrelaterad våldtäktsvåg i Sverige.

Svenska polisen sprider nu armband med texten “tafsa inte”, men InfoWars påpekar att migranterna förmodligen inte kan läsa svenska.

Bild: #tafsainte, foto: Polisen

InfoWars säger att Sverige och Danmark har de högsta talen för våldtäkter och sexuella ofredanden pga migranter och att siffror visar att 25% av alla kvinnor numera riskerar att bli offer för våldtäkter och sexuella ofredanden i Sverige.

NewsVoice har varit i kontakt med en migrant som berättar att asylboenden i Sverige har kurser för manliga migranter om hur de bör och inte bör bete sig mot svenska kvinnor.

Text: NewsVoice

Relaterat

Expressen: Manual till flyktingar: Tafsa inte på kvinnor


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: våldtäkt